Uutiset

Kuljetuskalusto

Originator Oy laajentaa korjaamotoimintaansa Hollolan Kukonkoivuun

Uusissa tiloissa on täydellinen raskaankaluston huolto- ja korjaamovarustus: Huolto ja rasvausmontut, pesuhalli, dynamometri sekä akseliravistimet. Samanaikaisesti tiloihin mahtuu 8-10 autoa tai perävaunua. Tilat sijaitsevat VT 12:n varrella juuri avatun uuden Kukonkoivun eritasoliittymän kohdalla.

”Halusimme varmistaa raskaankaluston huolto- ja korjaustoiminnan jatkumisen Hollolassa ja samalla pääsimme toteuttamaan jo pitkään suunnitelmissa olleen korjaamotoiminnan laajennuksen. Nykyinen korjaamomme Lahdessa on ollut täystyöllistetty jo pitkään. Nyt pystymme vastaamaan kysyntään aivan uudessa mittakaavassa”, Originator Oy:n toimitusjohtaja Oskari Hentilä kertoo.

”Kokonaan uutena palveluna pystymme tarjoamaan autojen ja yhdistelmien pesut nykyaikaisessa täysmittaisessa pesuhallissa. Kun toiminta saadaan täyteen vauhtiin, Hollolan piste tulee työllistämään noin 10 henkeä. Tarkoituksena on rakentaa Lahden ja Hollolan pisteistämme Etelä-suomen kattavin raskaankaluston palvelukokonaisuus. ”

Originator Oy on 1976 perustettu Lahtelainen perheyritys joka on erikoistunut raskaankaluston varaosa- ja korjaamopalveluihin. Vuonna 2008 Lahden toimipisteen liikevaihto oli 3,3 miljoonaa euroa ja se työllisti 15 henkeä.

www.originator.fi

Lue seuraavaksi