Uutiset

Kuljetuskalusto

Ohjaamon uudet sisätilat ovat entistä mukavammat ja toiminnallisemmat

“Olemme kuunnelleet kuljettajia ja kirjanneet muistiin heidän toivomuksensa. Uudet sisätilat tarjoavat enemmän kaikkeen toimintaan aina ajamisesta ja lepohetkiin saakka”, sanoo Joakim Nilsson, Volvo FH:n ja Volvo FM:n tuotepäällikkö.

Tilaa ja mukavuutta niin työ- kuin vapaa-aikaan

Kuljettajat ovat jatkuvasti toivoneet enemmän seisomiskorkeutta ja liikkumatilaa. Tilantunnun lisäämiseksi ja liikkumisen helpottamiseksi kuljettajan istuimen yläpuolella olevat säilytystilat on uusittu. I-Shiftin ja Powertronicin vaihteenvalitsin on siirretty hieman kauemmaksi kuljettajan istuimesta lisätilan saamiseksi.

“Toinen tärkeä kuljettajien toivomus on mukavat lepotilat”, sanoo Joakim Nilsson. “Niinpä olemme suunnitelleet muun muassa uuden vuoteen, jossa on säädettävä selkänoja.”

Vuoteen alla oleva säilytystila on nyt suurempi ja siihen pääsee helpommin käsiksi – taas yksi kuljettajille tärkeä asia. Kojetaulu on muotoiltu uudelleen niin, että saadaan lisää säilytystilaa. Muita uutuuksia ovat kääntyvä apukuljettajan lepoistuin ja mahdollisuus asentaa taulu-tv.

Edistyksellinen valaistusjärjestelmä

“Äskettäin kehittämämme valaistusjärjestelmä on alalla ainutlaatuinen”, sanoo Joakim Nilsson. “Edistyksellisen valaistuksen säätömoduulin avulla valojen voimakkuutta voidaan säätää tarpeen mukaan; käytössä on tarvittaessa tehokas työvalaistus, lukuvalaistus tai rentouttava taustavalaistus kuljettajan viettäessä lepotaukoa.”

Volvo FH16 – ainutlaatuisen ylellinen kuorma-auto

Volvo FH -malliin tehdyt muutokset on pääsääntöisesti tehty myös Volvo FH16 -malliin. Lisäksi siinä on monia ainutlaatuisia yksityiskohtia – onhan Volvo FH16 lippulaivamme.

“FH16 on “suurin ja kaunein” tuotteemme, ja sen pitää tietysti näkyä ja tuntua”, sanoo Joakim Nilsson. “Se on suunniteltu asiakkaille, jotka haluavat kaikkea vähän enemmän – ja heille annamme nyt tätä ekstraa.”

Olemme esimerkiksi vahvistaneet ylellisyyden vaikutelmaa ainutlaatuisten värisävyjen ja materiaalien sekä monissa paikoissa näkyvän uuden FH16-tunnuksen avulla. Mukaan kuuluvat tietysti myös mittaristo ja ovipaneelit.

“Näiden uusien ominaisuuksien avulla voimme ylittää asiakkaiden odotukset“, sanoo Joakim Nilsson. “Tilan, mukavuuden ja järkevien säilytystilaratkaisujen lisäksi annamme asiakkaille loistavan ja houkuttelevan työympäristön. Toivomme, että se tekee heidän työstään helpompaa ja nautinnollisempaa.”

Lue seuraavaksi