Uutiset

Kuljetuskalusto

Nopea ja vaivaton kuljetusratkaisu

Daimlerin vuonna 1992 käynnistämä CharterWay-palvelukokonaisuus on 25 vuodessa saavuttanut vankan suosion ammattimaisen kuljetuskaluston omistajien ja käyttäjien joukossa. CharterWay tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä kuljetus- ja käyttöratkaisuja kaikille aloille ja jokaiseen käyttökohteeseen. Palvelun avainsanoja ovat kustannusvarmuus, joustavuus ja luotettavuus yhdistettynä markkinoiden ajanmukaisimpaan ja suorituskykyisempään Mercedes-Benz- ja Fuso-kalustoon.

CharterWay Rent: mittatilaustyötä yksilöllisten tarpeiden ja aikataulun mukaan

Kuljetuskaluston vuokraamisesta on tulossa yhä suositumpi vaihtoehto monesta, koska yrittäjien tilaus- ja toimitusajat ovat lyhentyneet ja heidän on kyettävä joustavasti vastaamaan myös äkillisiin ja yllättäviin kysyntäpiikkeihin. Samalla heidän on kyettävä huolehtimaan myös yrityksensä taloudellisesta asemasta ja maksuvalmiuden ylläpitämisestä. Näiden kehityskulkujen ennustetaan vahvistuvan edelleen tulevaisuudessa, ja CharterWay Rent onkin erinomainen työkalu tuleviin haasteisiin valmistautumisessa.

CharterWay tarjoaa Euroopassa noin 6 500 kuorma-auton ja perävaunun valikoiman. Suomessa tarjolla on noin 180 ajoneuvoa eri segmentteihin ja tehtäviin – eri kokoluokkien pakettiautoja sekä keskiraskaita ja raskaita kuorma-autoja. Vuokrattavana on myös esikoisempia ajoneuvoja kuten kippiauto, sorakippiyhdistelmiä, nosturiautoja ja linja-autoja. Uutuutena ovat erilaiset perävaunut (täysperävaunut, puoliperävaunut, FNA-luokitellut perävaunut, soravaunu, B-linkki, kaksi-akselien Dolly). Vuokrakäyttöön on tarjolla niin ikään kattava kylmäkuljetuskalusto, jonka kaikki kokoluokat ovat saatavana vähintään FNA-luokituksella.

CharterWayn kautta saatavana ovat Mercedes-Benz Citan, Vito, Sprinter, Atego, Antos, Arocs ja Actros sekä Fuso Canterit. Auton voi vuokrata päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai jopa vuodeksi. Helppo ja vaivaton palvelu toimii ilman oman pääoman sitomista kuljetuskalustoon. Kaikki raskaat ajoneuvot on lisäksi varustettu Fleetboard-seurantajärjestelmällä.

CharterWay Rentin avaimet käteen -palvelupaketti kattaa auton huollot, vakuutukset, käyttövoimaverot, maastavientiin tarvittavat dokumentit, renkaat sesongin mukaan sekä 24/7-huoltopalvelut. Paketin ulkopuolelle jäävät vain kuljettaja ja polttoaineet, jotka käyttäjä maksaa itse. Varausjärjestelmä toimii 24/7-periaatteella osoitteessa www.vehotrucks.fi/vuokraus. Vehon ammattitaitoinen henkilökunta auttaa asiakasta löytämään juuri hänen kuljetustarpeisiinsa sopivan ajoneuvon valtakunnallisesti.

CharterWay Huoltoleasing: ajoneuvoleasing ja huolto yhdestä paikasta

CharterWay Huoltoleasingissa ajoneuvo räätälöidään asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Näin käytössä on juuri sellainen ajoneuvo ja kalusto, jota työtehtävässä tarvitaan – edullisesti ja toimintavarmasti.

Ajoneuvosta maksetaan kiinteää kuukausivuokraa, joka sisältää ajoneuvon vuokran sekä huollot ja korjaukset sopimuksen mukaan jopa koko ajoneuvoyhdistelmälle. Pitkäaikainen leasingvuokraus 12-60 kuukauden sopimuksella vapauttaa yrityksen omia pääomia yrityksen ydinliiketoimintaan ja vähentää kaluston hallinnointiin tarvittavaa aikaa.

Lue seuraavaksi