Uutiset

Kuljetuskalusto

Nimitysuutinen KH-Koneet Oy, Ossi Syrjä

Mansen Mörinöiden yhteydessä KH-Koneiden hallista Pirkkalasta löytyi uusi, mutta alalla ja alueella jo ennestään tuttu kasvo. Ossi Syrjä 32, aloitti huhtikuun alussa KH-Koneet Pirkkalan hallilla korjaus- ja huoltomiehenä. Ossille koneet ja huoltotoiminta on tuttua puuhaa paitsi edellisen saman alan, mutta myös kaivukonetöiden kautta. Ossi Syrjä on koulutukseltaan metallimies. Ossi työskentelee korjaus- ja huoltotöissä Pirkkalan hallilla täyspäiväisesti. Hänen lisäkseen KH-Koneiden huoltotöissä alueella on käytössä liikkuva huoltoauto.

Kauppa käteltiin Mansen Mörinöillä

Mansen Mörinöiden yhteydessä KH-Koneet myyjä Pekka Gyldén kätteli ja luovutti Rosena Rakennus Oy:n toimitusjohtaja Esa Eroselle upouuden Yanmar Vio 80

KH-Koneet Pekka Gylden luovuttaa Rosena Rakennus Oy:lle uuden Yanmar kaivukoneen. Esa Eronen vei koneen Lahden seudulle pientalotyömaille.

kaivukoneen. Esa kertoi koneen olevan harkittu investointi. Maanrakennusalalla on tällä hetkellä kova kysyntä. Esa Eronen sanoo tarjouspyyntöjen määrän kasvaneen viime aikoina hurjasti. Erosen Rosena Rakennus on saanut tarjouksia läpi ja uusi Yanmar lähtee pientalojen kaivutyömaille kovaan käyttöön.

Verkossa

KH-Koneet verkkosivut

www.rosenarakennus.fi/

Lue seuraavaksi