Uutiset

Kuljetuskalusto

Nesteen mobiilisovellus tankkaamiseen

Nesteen mobiilisovellus, Neste-äppi, mahdollistaa tankkaamisen nyt myös Visan sekä Mastercardin credit- ja debit -korteilla käyttäjän pankista riippumatta ensimmäisenä Suomessa.

“Lanseerasimme mobiilimaksamisen kuluttajille huhtikuun alussa, ja olemme nyt laajentaneet sovelluksen maksuvaihtoehtoja kaikkiin yleisimpiin debit- ja credit -kortteihin. Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea sekä tarjota mahdollisimman monipuolisia palveluita ja maksutapoja. Credit- ja debit -toiminto antaa asiakkaalle mahdollisuuden päättää itselleen sopivimman maksutavan – myös mobiilissa ja pankista riippumatta“, kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen markkinointijohtaja Mika Hyötyläinen.

“Asiakkaamme arvostavat ostamisen nopeutta, turvallisuutta ja sujuvuutta. Neste-äppi nopeuttaa tankkaamista ja tekee siitä entistä turvallisempaa, kun maksamiseen ei enää vaadita erillisiä kortteja tai käteistä. Riittää kun ajaa asemalle ja avaa sovelluksella haluamansa mittarin”, Hyötyläinen jatkaa.

Plussa-pisteitä mobiilitankkauksesta Neste-asemilla

Mobiilisovellukseen voi myös liittää jo olemassa olevan Plussa-kortin. Sillä saa Plussa-pisteitä polttonesteiden ostoista kaikilla Nesteen kevyen verkoston asemilla Suomessa Neste Express -automaattiasemia lukuun ottamatta.

Maksamiseen käytetään käyttäjän itsensä määrittämää vahvistuskoodia, ja puhelimen kadotessa palvelu on helppo sulkea. Mobiilisovelluksella maksetut tankkaukset jäävät Neste-äpin maksutapahtumiin muistiin. Maksamisen lisäksi sovellus auttaa löytämään lähimmät Neste-asemat ja navigoimaan asiakkaan haluamalle asemalle. Neste-äppi tarjoaa myös rahanarvoisia etuja, joita voi käyttää maanlaajuisesti Nesteen asemilla.

Mobiilitankkaus mahdollista yli 300 Nesteen asemalla

Mobiilimaksaminen on tällä hetkellä mahdollista yli 300 Nesteen Express, automaatti- ja Neste K -asemalla. Asemat löytyvät helposti Neste-äpin avulla, ja se on käyttäjilleen maksuton. Credit- ja debit -kortit saa otettua käyttöön kätevästi syöttämällä kortin tiedot päivitettyyn Neste-äppiin. Sovellus vaatii verkkoyhteyden, ja se toimii seuraavien puhelimien ja käyttöjärjestelmien kanssa:

iPhone: käyttöjärjestelmä iOS 6.0 tai uudempi

Android: käyttöjärjestelmä Android 5 tai uudempi

Verkossawww.neste.fi

Lue seuraavaksi