Uutiset

Kuljetuskalusto

Neste Voltera Pro – nanoteknologiaa tuulilasille

Neste Oil on suunnitellut täysin uudenlaisen, nanoteknologiaan perustuvan lasinpesunesteen, jonka tuotekehityksen kulmakivenä on ollut turvallisuus ja ajomukavuus. Neste Voltera Pro muodostaa tuulilasin pintaan näkymättömän ja heijastamattoman suojakalvon, joka hylkii vettä, kuraa ja jäätä. Tehokkaasti tuulilasin puhtaana pitävä lasinpesuneste ei sisällä myrkyllistä metanolia.Neste Voltera Pro -nesteen teho perustuu suomalaiseen teknologiseen innovaatioon, jonka takana on nanopinnoituksen huippuasiantuntija milliCLEAN Oy. Tuote on ensimmäinen uuteen teknologiaan perustuva lasinpesuneste.

”Neste Voltera Pro on ainutlaatuinen sekä ominaisuuksiensa että tehonsa myötä. Uskommekin, että asiakkaiden käyttökokemukset Neste Voltera Prosta vahvistavat kysyntää myös muille entistä innovatiivisemmille tuotteille”, sanoo Neste Oilin Suoramyynnin johtaja Olli Vesamo, jonka mukaan uuden pesuaaineen ansiosta tuulilasi pysyy paremmin puhtaana, jolloin lasinpesunestettä kuluu vähemmän ja pyyhkimien käyttöikä pitenee. Kalvo suojaa myös tuulilasia pyyhkimien naarmuttavalta vaikutukselta.Käyttövalmis Neste Voltera Pro on uuden sukupolven, denaturoidusta etanolista valmistettu, turvallisempi lasinpesuneste.

Neste Voltera Pro on saatavilla Neste Oilin asemilta kautta maan ja jatkossa myös muilta jälleenmyyjiltä. Tuoteperhe laajentuu myöhemmin keväällä muihin auton pesu- ja suojaustuotteisiin.

Lue seuraavaksi