Uutiset

Kuljetuskalusto

Neste avaa uuden aseman Pirkkalan Linnakallioon

Neste avaa uuden kevyen ja raskaan kaluston aseman Pirkkalan Linnakallioon tänään 22.2.2017. Alue on kehittynyt voimakkaasti erityisesti tilaa vaativan kaupan toimijoiden kuten autokauppojen ja logistiikkayritysten tarpeisiin.

”Avaamme Pirkkalan Linnakallioon kevyen liikenteen Neste Express -aseman ja raskaan kaluston Neste Truck -pisteen, jotta voimme tarjota alueella kattavan tuotevalikoiman niin henkilöautoilijoille kuin raskaan kaluston asiakkaillemme. Etenkään ammatikseen ajavan ei kannata käyttää aikaansa tankkauspaikan etsimiseen. Pirkkalan Linnakallion sijainti vilkkaan kehätien varrella ja lähellä Tampereen rajaa tekee tankkauksesta nopeaa ja vaivatonta. Suunnitelmissamme on myös laajentaa asemapalveluita”, kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen johtaja Sam Holmberg.

Nesteen tavallisten polttoaineiden lisäksi Pirkkalan Linnakalliossa on ensimmäisenä asemana Tampereen seudulla tarjolla molemmilla mittarikentillä 100 %:sti jätteistä ja tähteistä valmistettu Neste MY uusiutuva diesel. Kevyen liikenteen asema tarjoaa myös Nesteen pienmoottoribensiiniä. Lisäksi Pirkkalan Linnakallio on ensimmäinen Nesteen kevyen liikenteen asema, joka aloittaa AdBlue-urealiuoksen mittarimyynnin. AdBlueta käytetään vähentämään typen oksidipäästöjä ja optimoimaan moottorin toimintaa uusimmissa dieselmoottoreissa, joten sen käyttö parantaa ympäristön ilmanlaatua.

”AdBluen kysyntä on kasvanut tasaisesti raskaan liikenteen lisäksi myös kevyen kaluston puolella. On hienoa, että voimme tarjota tuotetta Pirkkalan Linnakalliossa henkilöautoille mittarijakelusta Neste Truck -pisteen lisäksi. Mittarimyynti helpottaa ja nopeuttaa AdBluen tankkaamista erityisesti huoltojen välillä ja vähentää luonnollisesti myös syntyvää pakkausjätettä”, Holmberg jatkaa.

AdBlue on ISO- ja DIN-standardoitu urea-vesiliuos, jonka Neste toi markkinoille ensimmäisenä Suomessa vuonna 2005. Tuotetta on saanut jo pitkään muutaman litran kuluttajapakkauksissa ja uutuutena syksystä 2016 lähtien kätevässä pussipakkauksessa. AdBlue-jakeluverkosto laajenee jatkuvasti myös raskaan kaluston osalta. Tuotetta myyvät asemat löytyvät Nesteen asemahaun kautta.

Lue seuraavaksi