Uutiset

Kuljetuskalusto

NEK Fixer -huoltokorit raskaan sarjan työtehtäviin

Närpiön Ylimarkussa toimiva NEK Oy on perinteinen kotimainen perheyhtiö, jonka toiminta perustuu avoimuteen, luotettavuuteen ja asiakkaiden toiminnan tarkkaan huomioimiseen. Monipuolinen korivalmistaja on aina panostanut tuotekehitykseen ja innovatiivisuudesta kertoo omaa kieltää runsas uutuustuotteiden valikoima. NEK on jo pitkään valmistanut huoltoautoja, mutta äskettäin markkinoille lanseerattu ja tuotteistettu FIXER-konseptihuoltoauto on mielenkiintoinen ratkaisu, joka vastaa raskaan sarjan kovimpiinkin vaatimuksiin.

NEK on panostanut erittäin määrätietoisesti niin tuotantotilojensa toimivuuteen kuin laatu-, ympäristö- sekä turvallisuusjärjestelmiensä toimivuuteen. Merkittävät vuosien investoinnit tuottavat nyt tulosta ja NEK:in toiminta vastaa nykyaikaisimpia vaatimuksia laitekannan, tehokkuuden sekä laatuvaatimusten suhteen.

Toiminta viimeistellään yrityksen tunnetulla palveluasenteella, joka huomioi yhtä hyvin yksittäisten autoilijoiden kuin Fleet-tason asiakkaiden tarpeet. Tämä vankka pohja mahdollistaa NEK:in kilpailukykyisen toiminnan, joka on vuosien ajan miellyttänyt vaativaa asiakaskuntaa niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa.

NEK on panostanut huoltokorituotantoon runsaasti ja tuore projektivastaava Alexander Nordberg on mukana tehostamassa toimintaa entisestään. Myynnistä vastaava Tero Saari kertoo huoltokorien kysynnän olleen hyvän, mutta toimitusaikojen säilyneen silti hyvinkin kohtuullisina


Monipuolisuus luo tukijalkoja

Kulunut koronakausi on tuonut luonnollisesti haasteita myös korinrakentajien toimintaan, mutta laaja valikoima on pitänyt NEK:in kiireisenä myös viimeisen vuoden aikana.

”Eräillä tavarantoimittajillamme on ollut tuotantovaikeuksia, jotka ovat hieman pitkittäneet valmistusaikataulujamme, mutta muuten olemme selvinneet korona-ajasta kohtuullisin pienin kolhuin. Tilauskanta on säilynyt mukavana ja kotimaan lisäksi Ruotsin sekä Norjan kauppa on jatkunut mainiosti. Tuoteperheemme moninaisuus kaikissa kokoluokissa aina 26 tonniin saakka on osoittanut toimivuutensa. Jakeluautojen lisäksi lämpösäädellyt Pharma-korit ovat tehneet kauppansa, ja Norjassa puolestaan huoltokoreille on kova kysyntä. Meillä on tarjolla vakiokoreja nopeaan toimitukseen, mutta luonnollisesti myös tarvittaessa räätälöimme erittäin yksilölliset koriratkaisut työtehtävät huomioiden, ja asiakas voi esimerkiksi valita haluamansa kylmälaite- tai perälautanostinmerkin”, kertoo NEK:in myynnistä vastaava Tero Saari.

Fixer 660 -huoltokori on todellinen asennustehtävien unelmapakkaus, jossa korin ominaisuudet ja tila on otettu optimaalisesti huomioon. NEK:in asiantuntemuksella korin toiminnallisuus, kestävyys ja turvallisuus vastaavat alan korkeimpiin vaatimuksiin.


Fixer 660-huoltokori – kenttähuollon unelma

NEK:in vankka kokemus korinrakentamisessa konkretisoituu Fixer-huoltokoreissa, jotka ovat erittäin kestäviä, monikäyttöisiä ja tehokkaita, mutta samalla tarkan konseptoinnin ansiosta niiden hintataso on hyvin asiakasystävällinen.

”Fixer-mallisarja on herättänyt runsaasti kiinnostusta ja olemme rakentamassa Mercedes-Benz Ategon alustalle demoversion, joka lähtee kiertueelle Vehon toimipisteisiin ja messukauden avauduttua kaikkiin alan tapahtumiin. Esittelyauton kori on Fixer 660 -versio, jossa mallisarjan numero kertoo huoltokorin pituuden. Varustelu on erittäin monipuolinen ja siihen kuuluu esimerkiksi öljyn tuoreöljyjärjestelmä (öljykelojen määrä valittavissa 1-5 kpl), jäteöljyn poisto, tehokkaat sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikkajärjestelmät, painepesuri, nosturi, kappaletavaranosturi (ja / takalaitanostin tarpeen mukaan) sekä luonnollisesti avarat ja lämpimät työskentely- sekä varastointitilat. Käytettävyyttä lisäävät puolestaan suorat seinät ja helppohoitoiset materiaalit, jotka tekevät korin puhtaanapidosta vaivatonta. Kori on luonnollisesti saatavana kaikkiin kokoluokan alustamerkkeihin ja tiivis yhteistyömme maahantuojien kanssa tekee toiminnasta nopeaa ja kustannustehokasta.”

”Esittelyauto on niin sanottu täyden varustelun versio, mutta saatavilla on tietenkin myös kevyemmän tason malleja, joissa varusteet räätälöidään asiakkaan työtehtävien mukaisesti. Pelkistetyssä versiossa asiakas voi hankkia vain huoltokäyttöön vahvistetun korirakenteen ja hoitaa itse käytännön varustelun. Kaikilla varustelutasoilla arvokas alusta saadaan jokapäiväiseen hyötykäyttöön ja laadukkaan työn sekä laitevalintojen ansiosta edessä on runsaasti tehokkaita työtunteja. Itse korille myönnetään 36 kuukauden tiiviystakuu ja käytännössä kori on siirrettävissä kerran tai kaksi seuraavan alustan käyttöön. Elinkaariajattelu on huomioitu arvokkaassa investoinnissa”, korostaa Saari.

NEK:in tuotantotiloissa monen alan asiantuntemus ja osaaminen yhdistyy laadukkaisiin tuotteisiin ja nopeisiin läpimenoaikoihin.


Palvelukokonaisuus kunnossa
NEK:in toimintaperiaatteeseen kuuluu asiakaspalvelun korkea taso tuotteiden koko elinkaaren aikana.

”Olemme panostaneet huoltokoripuoleen huomattavasti ja äskettäin huoltokorisektorin projektivastaavana aloittanut Alexander Nordberg tulee osaltaan vastaamaan toiminnan tehostamisesta. Haluamme myös varmistaa, että asiakas saa arvokkaasta tuotteesta kaiken mahdollisen hyödyn irti ja järjestämme aina perusteellisen koulutuksen luovutusten aikana, mikä takaa kaikkien yksityiskohtien, kuten valojen, liittimien ja ohjauspaneelien oikeaoppisen käyttöönoton. Palvelukonseptiimme kuuluu myös avoimuus, mikä näkyy esimerkiksi teknisten yksityiskohtien luovuttamisena asiakkaille. Sähköisen korjaamopalvelumme kautta on mahdollista saada päällirakenteen tiedot nopeasti ja helposti 24/7, mikä nopeuttaa ja helpottaa toimintaa mahdollisissa korjaus- tai onnettomuustapauksissa”, päättää Saari.


Lue seuraavaksi