Uutiset

Kuljetuskalusto

Multilift Optima -mallisto täydentyy

Multilift Optima 25S

Suomalaiseen Cargoteciin kuuluva Hiab tuo markkinoille Multilift Optima 15S- ja Multilift Optima 25S -koukkulaitteet kaksi- ja neliakselisille kuorma-autoille täydentääkseen Multilift Optima -tuotevalikoimaa.

Optima-sarjan ohjain on päivitetty, ja siinä on nyt yksi lisätoiminto. Nyt kolmella vivulla ja yhdellä painikkeella voidaan ohjata jopa neljää toimintoa. Koukkulaitetta voidaan mukauttaa valinnaisilla ominaisuuksilla, kuten automaattisella sekvenssiohjauksella, hydraulisilla lukoilla ja toimintojen nopeutuksella, jotka parantavat käytettävyyttä, turvallisuutta ja tuottavuutta.

Valmistajan mukaan Optima-koukkulaitteissa on kevyt, mutta vankka rakenne, joka tarjoaa hyvän polttoainetalouden ja vähentää hiilidioksidipäästöjä, ja ne ovat laadukkaita, turvallisia ja luotettavia.

Kolmiakselisten kuorma-autojen Multilift Optima 20S lanseerattiin vuonna 2016, ja sen kapasiteetti on 20 tonnia. Uusien 15S:n ja 25S.n kapasiteetit ovat 15 ja 25 tonnia.

”Multilift Optima -koukkulaitevalikoima mahdollistaa asiakkaillemme nopeamman työskentelyn ja suuremman hyötykuorman vähentäen samalla heidän CO2-päästöjään. Optima-koukkulaite on kustannustehokas valinta asiakkaille, jotka päivittäin tarvitsevat juuri oikeat toiminnot turvalliseen, luotettavaan ja nopeaan, usein toistuvaan kuormankäsittelyyn ”, sanoo Hiabin Multilift-tuotelinjan myynnin ja tuoteliiketoiminnan johtaja Henri Janhonen.

Hiabin asiakkailla on mahdollisuus tehdä laitteilleen Hiab ProCare ™ -palvelusopimus. Hiab ProCare tarjoaa suunnitellun ja ennaltaehkäisevän kunnossapidon alkuperäisillä varaosilla pitämään yllä laitteiden korkea laatu ja vähentämään kalliiden rikkoutumisten ja odottamattomien seisokkien riskiä.

Multilift Optima 15S

Lue myös: Hiab-tuotteet huoltosopimuksella

Lue seuraavaksi