Uutiset

Kuljetuskalusto

MovaLube TL 12 uudistaa takalaitanostimen rasvauksen

MovaLube TL 12 rasvaa takalaitanostimen kaikki nivelet automaattisesti nostimen käytön yhteydessä. Nostimen omaa hydraulista painetta käyttävä keskusrasvausjärjestelmä parantaa kaluston käyttöastetta ja toimintavarmuutta vähentäen samalla auton huoltokuluja.

Suomessa kehitetty ja valmistettu sekä patentoitu ratkaisu voidaan jälkiasentaa kiinteästi kaikkiin takalaitanostimiin. MovaLube TL 12 on saatavilla Suomessa tuotteen kehittäneeltä MovaLube Oy:ltä, joka rakentaa parhaillaan jälleenmyyntiverkostoa ja pyrkii kansainvälisille markkinoille asteittain.

”Käymme keskusteluja useiden kumppaniehdokkaiden kanssa Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa”, sanoo MovaLube Oy:n toimitusjohtaja ja tuotteen kehittänyt, autohuoltoyrittäjä Jukka Moksi. ”Takalaitanostimien riittämätön huolto vaikuttaa koko ketjuun: nostimen valmistajiin, myyjiin, huoltamoihin, liikennöitsijöihin ja leasing-yhtiöihin. Kuluneet nivelet ovat myös vakava työturvallisuusriski”.

MovaLube-rasvausjärjestelmää on kehitetty ja testattu viiden vuoden ajan ja se on asennettu noin 50:een jakelukäytössä olevaan ajoneuvoon.

Asiakkaat ovat ottaneet kiitollisena vastaan ratkaisun, joka tarjoaa varman ja vaivattoman tavan pitää takalaitanostin toimintakunnossa kaikissa olosuhteissa.

”Haluamme panostaa asiakastyytyväisyyteen ja tarjota asiakkaillemme huolettomia ja luotettavia jakelukertoja. Takalaitanostimen osalta se voidaan saavuttaa MovaLuben avulla”, toteaa Iveco Finland Oy:n huoltopäällikkö Sampsa Rouhiainen.

Lue seuraavaksi