Uutiset

Kuljetuskalusto

Moottorikoneistuksen uusi kulta-aika – Tammer Diesel uudistuu

Tammer Diesel Oy uudistaa ja vahvistaa koneistuspuolen palveluitaan. Laajalle asiakaskunnalle suunnatun täyden palvelun moottorikoneistamon työstä päästään nauttimaan jo tulevana syksynä Tampereella.

Tamperelainen moottoritekniikan taitaja, Tammer Diesel vastaa moottorikoneistuksen kysynnän kasvuun ja kehittää koneistuspalveluitaan. Uudistettu koneistamo tulee palvelemaan kattavasti sekä yritys- että henkilöasiakkaita. Kaikenkokoiset ja -laiset moottorit ja moottorin osat tullaan kunnostamaan asiakkaan toiveiden mukaisesti, mentiin sitten maalla, merellä tai ilmassa.

Tammer Diesel pyrkii sisäisillä järjestelyillä ja uudistuksilla keskittämään voimavaransa ja osaamisensa Tampereen Lakalaivan koneistamoon. Investoimalla voimakkaasti toimipisteen tulevaisuuteen ja koneistuksen uuteen aikakauteen Tammer Diesel pyrkii nostamaan markkinaosuuttansa koneistamoliiketoiminnassa. Yrityksen toimitusjohtaja, Esa Eklund muotoilee uudistuksen tavoitteet lyhyesti ja ytimekkäästi: ”Tekeillä on Pohjoismaiden paras moottorikoneistamo kaikessa laajuudessaan.”

Vuonna 1954 perustettu Tammer Diesel palvelee Tampereella, Jämsässä, Pieksämäellä ja Joensuussa. Yritys työllistää n. 80 henkilöä ja sen palveluihin kuuluu koneistustöiden lisäksi mm. kattavat moottorin korjaus- ja autohuoltopalvelut sekä varaosa- ja työkalumyynti. Tammer Diesel on myös hyvin varustettu dieselkorjaamo.

www.tammerdiesel.fi

Lue seuraavaksi