Uutiset

Kuljetuskalusto

Mikko Aules Volvo Trucks tuotepäälliköksi

Volvo Trucks -tuotepäällikön tehtävään on nimitetty Mikko Aules 16.10.2017 alkaen. Mikko toimi aikaisemmin Volvo Finlandilla neljä vuotta Renault Trucks tuotepäällikkönä. Hän palaa nyt Volvo Finland Ab:n palvelukseen, toimittuaan tammikuusta 2017 alkaen Nordic Automotive Services Oy:llä, jossa hän vastasi Renault tavara-autoista ja Dacia tuotteista.

Mikko tulee uudessa tehtävässään Volvolla vastaamaan siitä, että Volvo-verkostolla on tarjolla parhaat mahdolliset Volvo Trucks tuotteet ja tekniset ratkaisut, nyt ja tulevaisuudessa. Mikko vastaa jatkossa tuotteisiin liittyvistä yhteyksistä Volvo Trucks pääkonttorin Göteborgiin, ja toimii Suomen lehdistön Volvo Trucks tuoteasiantuntijana.

”Iloitsemme siitä, että Mikko Aules palaa Volvo Finland Ab:lle. Hänen kokemustaustansa tuotepäällikkönä tulee tukemaan toimintaamme loistavasti ja tulee
varmistamaan Volvo Trucks ensiluokkaisen tuotetuntemuksen jatkossa”, Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund kertoo.

Volvo Finlandille palkataan Mikko Auleksen lisäksi myös toinen Volvo Trucks tuotepäällikkö, joka tulee vastaamaan automyynnin tuoteteknisestä tuesta.

Lue seuraavaksi