Uutiset

Kuljetuskalusto

Mika Onnela on nimitetty DAF-kuorma-automyyjäksi

Mika Onnela

Mika Onnela on nimitetty Nordic Truckcenteriin vastaamaan DAF:n myynnistä Pirkanmaan ja Hämeen alueella 4.10.21 lähtien. Onnelalla on pitkä ja laaja osaaminen ja kokemus kuorma-autoalalta. Onnelalla on pitkä ja laaja osaaminen ja kokemus kuorma-autoalalta. Hän on työskennellyt koko 2000-luvun raskaan kaluston myynnin ja markkinoinnin parissa niin Suomessa kuin DAF:n kotimaassa Hollannissa. Kuljetusalalla Onnela on toiminut erilaisissa tehtävissä koko työuransa ajan ja tuntee alan kuin omat taskunsa.

”DAF ja Nordic Truckcenter Oy tarjoaa hyvät tuotteet ja puitteet palvella logistiikan ammattilaisia tulevaisuudessa”, sanoo Onnela. ”Liityn mielelläni tiimiin, jotta voimme tarjota oikeat ja kustannustehokkaat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Näkisin, että maahantuojan aito kumppanuus kuljetusyrittäjien ja -yritysten kanssa kehittää kaikkien osapuolien liiketoimintaa kestävällä pohjalla, varsinkin nykyisin nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.”

Mika Onnelan toimipiste sijaitsee Lempäälässä DAF-huolto KR Trucksin yhteydessä. Mikan tavoittaa numerosta 040 911 9855 ja sähköpostitse mika.onnela@nordictruckcenter.com.Lue seuraavaksi