Uutiset

Kuljetuskalusto

Mercedes-Benz Maxpossa

Mercedes-Benz on mukana Maxpossa monipuolisella off-road-mallistollaan osastolla C127. Osastolla on tutustuttavana mm. monikäyttöinen Unimog, josta on esittelyssä useampi malliversio erilaisilla lisälaitteilla varustettuna. Unimog on myös mukana Maxpon päivittäisissä työnäytöksissä.

Raskaista kuorma-autoista esittelyssä on mm. isolla maavaralla, kahdeksan tonnin kääntyvällä taka-akselilla ja nosturilla varustettu Arocs 3558 8×4 -vaihtolava-auto.

Kevyiden kuorma-autojen luokasta esittelyssä mukana tehokkaan etenemiskyvyn, suuren hyötykuorman ja erinomaiset maastoajo-ominaisuudet yhdistävän Sprinter Oberaigner 6×6.

Pakettiautoista on esittelyssä mm. Sprinterin kustannustehokas nelivetomalli, Sprinter 314CDI 4×4 ONE.

Osastolta löytyy myös Kuljetusnäyttelyssä Suomen ensi-iltansa saanut – ja sen jälkeen paljon kiinnostusta herättänyt – G 350 d Professional -erikoismalli.

Lisäksi Fuso Canter 6C18 4×4 on nähtävänä messuosastollamme.

Unimog tositoimissa työnäytösalueella

Työnäytösalueella A248 pääsee näkemään, kuinka etukauhalla ja nelipyöräohjauksella varustettu Unimog U423 lastaa haketta Arocs sora-auton lavalle. Noin 15 minuutin mittaiset työnäytökset järjestetään jokaisena messupäivänä klo 10.30, 11.30 ja 13.30.

CharterWay Rent mukana

Mercedes-Benz CharterWay Rentissä on tarjolla kattava valikoima eri kokoluokkien paketti- ja kuorma-autoja. Erikoisuutena valikoimassa on mm. kippiauto, sorakippiyhdistelmät, nosturiautot sekä linja-autot. Uutuutena valikoimaan on lisätty erilaiset perävaunut (täysperävaunut, puoliperävaunut, FNA-luokitellut perävaunut, soravaunu, B-linkki sekä Dolly-vaunu).

Tunnelmia paikan päältä seuraavissa osoitteissa:
Kuorma-autot:
www.facebook.com/mercedesbenzsuomitrucks
Pakettiautot: www.facebook.com/mercedesbenzsuomivans/  

Lue seuraavaksi