Uutiset

Kuljetuskalusto

MAN TGL -hinausautoja Moskovaan

MAN toimitti helmikuussa 260 uutta MAN TGL -hinausautoa Moskovan alueelle pysäköinninvalvonnan käyttöön. MAN-hinausautoja käytetään enimmäkseen ruuhkaa aiheuttavien väärin pysäköityjen autojen siirtämiseen. Moskovassa saattaa muutaman kilometrin matkaan kulua pahimmillaan tunteja ja hälytysajoneuvot joutuvat melko usein turvautumaan hinausauton apuun päästäkseen liikkumaan kiireellisissä tehtävissä.

Nyt toimitettavat MAN TGL -hinausautot on rakennettu 12 tonnin alustalle, niissä on 180-hevosvoimainen moottori ja takailmajousitus. Liukuvalla lavalla ja nosturilla varustetun auton kapasiteetti riittää jopa viiden tonnin painoisten ajoneuvojen käsittelyyn. Nosto- ja vinssivarustus mahdollistaa kymmenen metrin päässä sijaitsevien autojen käsittelemisen, mikä laajentaa MAN- hinausautojen käyttöaluetta.

MAN on saavuttanut Venäjän markkinoilla neljättä kertaa peräkkäin markkinajohtajuuden EU-maissa valmistettujen kuorma-autojen luokassa. Venäläisen Evitos-tutkimuslaitoksen mukaan Venäjällä rekisteröitiin viime vuonna 29 300 yli 6-tonnista kuorma-autoa ja näistä 6435 oli MAN-merkkisiä. Näin MAN-markkinaosuudeksi tulee 22 prosenttia.

Lue seuraavaksi