Uutiset

Kuljetuskalusto

Loistavaa suomalaismenestystä Renault Optifuel Finaalissa

Polttoainetaloudellisuus ja ammattitaito olivat pääosassa, kun etsittiin Euroopan parhaita kuljettajia Espanjan Sevillassa. Renault järjesti aiemmin tänä vuonna eri Euroopan maissa osakilpailuja ja parhaat kuljettajat pääsivät finaaliin kilpailemaan huippupalkinnoista. Renaultin järjestämän loppukilpailun teema oli ”All For Fuel Eco” ja mukaan pääsi 34 parasta kuljettajaa Renault Trucksin 13:lta Euroopan myyntialueelta.

Suomea edustivat hopeasijan arvoisesti Renault Trucks Optifuel loppukilpailussa Sevillassa Paul Storhannus ja Jaakko Pohjola, joka mahtui kahdenkymmennen parhaan joukkoon. Pääpalkintona ollut sähköauto Renault Twizy meni miehiltä sivu suun, mutta Jaska päätti jo paikan päällä että jos hänen kilpailuvälineenä ollut Renault Premium -rekanvetäjä on myytävänä hän ostaa sen.

Ahola Transport Oy:n kuljettaja Paul Storhannus (kesk.) vieressään henkilöstöpäällikkö Caj Björkskog, Kyllikki ja Jaakko Pohjola Jaakko Pohjola Oy:stä (vas.)
Juhlimassa Paulin voittamaa hopeaa Renault Trucks Optifuel taloudellisen ajon loppukilpailun palkintogaalassa Sevillassa. Kuorma-automyyjät Jukka Oja (oik.) ja Jarmo Latvala pääsivät hehkuttamaan asiaa kollegoilleen.

3/13

4/13

Paul rentoutui välillä simulaattorilla. Jaskaa olivat lähteneet kannustamaan tytär Kirsi Pohjola sekä tyttärentytär Alma.

6/13

7/13

Tapahtuman kannustusjoukot ryhmäkuvassa.

Ahola Transportin ja Jaakko Pohjolan henkilökuntaa, perheenjäseniä, suomalaista lehdistöä ja Renault Trucks Finlandin Jukka Oja ja Jarmo Latvala.

Finaali järjestettiin Monteblancon moottoriradalla ja sen ympäristössä Sevillan kaupungin lähellä.

Jaakko Pohjolan tytär Kirsi oli tullut tyttärensä Alman kanssa kannustamaan vaaria.

Jarmo Latvala ja Kari Halmela Renault Trucks Finland mietteliäinä kilpailupaikalla.

Lehdistö sai kovaa kyytiä Marcus Oestreichin Renault kilpakuorma-autossa.

Janne Majara

Voit lukea artikkelin Konepörssin näköislehdestä 12/12 s. 14-15

Lue seuraavaksi