Uutiset

Kuljetuskalusto

Lazer led -lisävalot nyt Suomessa

Lazer led lisävalot nyt Suomessa

Ja-Tools Ja-Elektro Oy on laajentanut tuotevalikoimaansa energiatehokkailla Lazer led -lisäkaukovaloilla. Laajaan valaisinvalikoimaan kuuluu kaksi eri tieliikennekäyttöön hyväksyttyä mallisarjaa. Yksinomaan lisäkaukovalona toimivan ST-mallin ohella valikoimaan kuuluu myös RS-sarja, johon on led-kaukovalon lisäksi integroitu led-päiväajovalo ja seisontavalo. Kaikissa malleissa käytettävä kehittynyt valo-optiikka luo pitkälle valaisevan ja samalla leveän valokuvion.

Valmistajan mukaan Lazer led -lisäkaukovaloilla saavutetaan valaisimesta riippuen jopa 6 kertaa perinteistä halogeenivalaisinta parempi valoteho valaisuetäisyyden ulottuessa jopa 560 metrin tuntumaan saakka. Lazer led -lisävalojen värilämpötilassa ja -sävyssä on pyritty mahdollisimman lähelle luonnollista päivänvaloa, mikä omalta osaltaan parantaa valaisimen tehokkuutta ja käytön miellyttävyyttä.

Myyntiorganisaation mukaan englantilaiset valaisimet ovat IP67 -luokiteltuja, jolloin ne ovat täysin pöly- ja vesitiiviitä. Valmistaja lupaa alumiinirunkoa hyödyntäville valaisimille kolmen vuoden takuun.

Lazer led -lisävalot voidaan asentaa alta, päältä, sivulta tai pinoamalla. Valojen ylä- ja alapuolella on liuku-urat, johon valon mukana tulevan keskikiinnityssarjan kiinnikkeet kiinnittyvät. Kiinnikettä voidaan liikuttaa urassa, jolloin asennus onnistuu juuri haluttuun kohtaan. Saatavana on myös sivukiinnitykseen tarkoitettu asennussarja. 

Lue seuraavaksi