Uutiset

Kuljetuskalusto

Kustannustehokasta maansiirtoajoa

Keski-Suomen Tierakenne Oy on jyväskyläläinen, mutta pääasiassa Etelä-Suomessa toimiva täyden palvelun kuljetus- ja maanrakennusalan yritys. Keski-Suomen Tierakenne Oy luottaa vahvasti Ivecoon maansiirtokuljetuksissa, joita tehdään suurella volyymilla.


”Olemme erikoistuneet erityisesti maansiirtokuljetuksiin, niin yleisellä, kuin suljetulla alueella. Asiakkaat saavat kauttamme koko paketin, eli kuormauksen, kuljetuksen ja vastaanoton sekä myös työnjohdolla ja tarvittavilla apu/ammattimiehillä, tarpeen mukaan. Lisäksi tarjoamme tarvittaessa ammattitaitoista työvoimaa hetkellisiin tai pitempiaikaisiin maanrakennusalan tarpeisiin. Eli tilata voit koko paketin, tai vaihtoehtoisesti vain haluamasi palvelun. Palvelemme niin pieniä yksityisiä rakentajia kuin isompia yrityksiä, omalla ja alihankkijoittemme asianmukaisella, ja tarkoitukseen sopivalla kalustolla ympäri Suomen”, kertoo toimitusjohtaja Petri Riihimäki.

Niemi-Korpi Oy:llä Pirkkalassa luovutettiin helmikuun puolivälissä 2023 kerralla kaksi uutta Iveco/Kome maansiirtoyhdistelmää Keski-Suomen Tierakenne Oy:lle ja yksi vastaava oli saatu ajoon viikkoa aikaisemmin. Kuvassa Helena Riihitupa, Keski-Suomen Tierakenteen Petri Riihimäki,
Miika Niemi-Korpi ja Komen Seppo Saarnio.

Omia maansiirtoyhdistelmiä Keski-Suomen Tierakenteella on käytössä kymmenkunta ja lisäksi hyödynnetään laajaa alihankkijoiden verkostoa.
”Kiireisimpänä sesonkina ajossa on reilusti yli sata yksikköä ja talvisinkin viitisenkymmentä. Tarjoamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa joustavaa yrittäjähenkistä palvelua”, ilmoittaa Riihimäki.

Iveco on järki-investointi
Ensimmäisen Ivecon Keski-Suomen Tierakenne hankki käytettynä vuonna 2014 ja kun testimielessä hankittu yksilö vakuutti, on uusia Ivecoja tullut tasaiseen tahtiin maansiirtokuljetuksiin.
”Vuonna 2016 tehtiin kaupat ensimmäisestä uudesta Ivecosta Niemi-Korven Miikan kanssa ja sen jälkeen muut merkit on jätetty pois matkan varrella. Meillä on jokaisesta autosta tarkka kustannusseuranta, ja kun lasketaan yhteen hankintahinta, käyttökustannukset ja jälleenmyyntiarvo, niin Iveco on osoittautunut kokonaispakettina kustannustehokkaimmaksi ratkaisuksi. Ja kun teemme liiketoimintaa tavoitteena tuottaa voittoa, ei ole mitään syytä vaihtaa kuorma-autojemme merkkiä”, Riihimäki toteaa.

Jälleen kolme uutta yhdistelmää

Kevättalvella 2023 Keski-Suomen Tierakenne Oy otti ajoon kolme uutta Iveco X-Way 570 maansiirtoyhdistelmää ja vaihdossa menivät edelliset hyvin palvelleet Iveco-yhdistelmät.
”Kyseiset autot ovat neliakselisia, napaperäisiä ja rautajousisia maansiirtoautoja, hyvällä kantavuudella kovaan työhön. Uusi X-Way tarjoaa kuljettajalle viihtyisän ja ergonomisen työympäristön, ajettavuuden ollessa huipputasoa niin maantiellä kuin maastossakin. Autoissa on Kome Smart-apurungot ja lavat, perässä Komen maansiirtovaunut ja legendaariset Kome-RKP automaattikasettijärjestelmät. Yhdistelmät on varusteltu valorautoja ja teippauksia myöten täysin valmiiksi ajoon”, kertoo Niemi-Korpi Oy:n Miika Niemi-Korpi.

Lue seuraavaksi