Uutiset

Kuljetuskalusto

Kumppanuudella kohti kustannustehokkuutta

Tutkimusten mukaan taloudellisen ajamisen avainasemassa olevien kuljettajien koulutus on tehokkain tapa polttoaineenkulutuksen vähentämiseen. Dynafleet puolestaan tuottaa kuljetusketjun osa-alueilta tietoja, joiden avulla kuljetustehtävät tehostuvat ja niiden hallinnointi helpottuu.

Kesän aikana kuljetusliike toteuttaa yhdessä Auto-Kilta Trucksin, Michelinin ja Continentalin kanssa rengastestin, jonka tavoitteena on löytää ajotehtävään optimaaliset renkaat. Oikealla rengasvalinnalla ja pyörien suuntauksella sekä oikealla rengaspaineella alennetaan polttoaineenkulutusta ja samalla lisätään renkaiden kestoikää.

Kuljetusliike Huttunen, Auto-Kilta Trucks ja Volvo Trucks ovat sopineet myös uusien, tehdasasennetuilla alkolukoilla varustettujen ja kuljetustehtävän mukaan optimoitujen kuorma-autojen toimituksista vuosille 2012-2013.

”Kumppanuus osoittaa, että Volvolla pyritään toteuttamaan asiakkaiden toimintoihin perustuvaa kokonaisvaltaista ajattelutapaa, jonka selkeä tavoite on asiakkaan kannattavuuden parantaminen”, toteaa Volvo Trucksin myyntijohtaja Kimmo Ahonen.

Polttoainetaloudellisuus-, turvallisuus- ja ympäristöasioissa edelläkävijän asemaa tavoitteleva kuljetusliike Huttunen on 120 henkilöä työllistävä perheyritys, joka kuljettaa pääasiassa metsäteollisuuden tuotteita sekä raaka-aineita kemianteollisuudelle. Konserniyhtiöllä on tytäryhtiöt myös Venäjällä ja Virossa.

Lue seuraavaksi