Uutiset

Kuljetuskalusto

Kongan Konepaja Oy KOME Oy:n myynti- ja huoltopisteketjuun.

Briab-puutavaravaunu

KOME Oy on tehnyt sopimuksen BRIAB- ja KOME-tuotteiden myynnistä sekä Briab-huoltoliiketoiminnasta Kongan Konepajan Oy:n kanssa. Kongan Konepaja sijaitsee Etelä-Savon kuorma-autotoiminnan keskiössä Mäntyharjulla, osoitteessa Virransalmentie 187.

Tehty sopimus parantaa Kome Oy:n Kome- ja Briab-tuotteiden huollon saatavuutta Etelä-Savon alueella. Samalla varaosien jakelu tehostuu.

Kongan Konepajalla on pitkät perinteet puutavara-autojen varusteiden ja perävaunujen myynnin ja huollon toteuttamisesta sekä alueen asiakkaille että valtakunnallisesti. Kongan Konepaja Oy:n asiakaspalvelun ammattialaisilla on monipuolista osaamista ja asiakkaiden ajatusmaailma hyvin hallussa.

Jarkko Kongan johtama Kongan Konepaja pystyy tarjoamaan monipuolisesti Kome Oy:n valmistamien tuotteiden myynti- ja huoltopalvelua. Aiempaan tapaan myynnissä Jarkko Konga ja Petri Lievonen palvelevat asiakkaita.

Huoltokorjaamo on varustettu ajoneuvonostimin ja monipuolisin huoltoa helpottavin laittein, kuten esimerkiksi ABS- ja EBS-järjestelmien testauslaitteistolla.Lue seuraavaksi