Uutiset

Kuljetuskalusto

Konevuori Sisuuntuu

Kolmessa autossa on 480 hevosvoiman V6-moottori, yhdessä 550-hevosvoimainen V8. Kaikissa on automaattinen PowerShift- vaihtamisjärjestelmä. Kaikkien autojen päällirakenteet on toimittanut Konepaja Wiler Oy.

Konevuoren hallituksen puheenjohtaja Reijo Wuorio sanoo, että viimeisimmät kaupat syntyivät Sisun ja Daimlerin yhteistyön ansiosta, unohtamatta kuitenkaan Veho Hyötyajoneuvojen myynti- ja huolto-organisaation tärkeää roolia kaupan eri vaiheissa.

”Sisaryrityksessämme on vahva Mercedes-kanta ja olemme nähneet ja kokeneet merkin järjestelmällisyyden sekä toimivuuden todella hyvänä asiana. Uskon, että nykyinen Sisun ja Daimlerin yhteistyö on hyvä asia, johon voimme luottaa”, linjaa Wuorio, joka kehuu erityisesti Sisun vertaansa vailla olevia maasto-ominaisuuksia.

”Sisun korkearunkoinen kasettiauto on käsittämättömän tukeva auto. Sisu Polar on tällä hetkellä markkinoiden paras sora-auto, sillä Daimler-yhteistyön ansiosta myös polttoainetalous on saatu kohdalleen”, jatkaa Wuorio.

”Konevuori Oy:n kanssa tehty kauppa on oiva esimerkki Veho Hyötyajoneuvojen kyvystä tarjota päämiestemme kanssa räätälöityjä kokonaisratkaisuja, joilla vastaamme asiakkaidemme vaativiin tarpeisiin ja toiveisiin”, toteaa Veho Hyötyajoneuvojen johtaja Juha Ruotsalainen.

Etelä-Suomen suurimpiin maansiirtoyrityksiin kuuluvalla, vuonna 1989 perustetulla Konevuorella on ajossa reilut 20 kuorma-autoa, joista 18 on Sisuja. Yrityksen toimialoina ovat vaativat maansiirtokohteet, konevuokraus ja kiviainesmyynti. Yhtiön pääpaikka on Askolan Monninkylässä, missä sijaitsee myös kaluston huolto- ja korjaustilat.

Lue seuraavaksi