Uutiset

Kuljetuskalusto

Koivunen Oy kehittää toimintaansa Pohjois-Suomessa

Pohjoisen pitkät etäisyydet paikkakuntien ja talousalueiden välillä ovat haaste Pohjois-Suomen yritystoiminnan kehittymiselle. Tavaran kuljettaminen alueella tapahtuu pääosin maantiekuljetuksina.

Maantiekuljetusten toiminnan varmistamiseksi ja asiakaskuntamme palvelukyvyn parantamiseksi Koivunen Oy on päättänyt nopeuttaa pohjoisen alueella tarvittavien hyötyajoneuvovaraosien, komponenttien, renkaiden  ja työkalujen saatavuutta perustamalla niitä varten aluevaraston Ouluun. Varasto mahdollistaa varaosatoimitukset Ouluun ja lähikuntiin jopa samalle päivälle. Oulussa varas-toitavien tuotteiden nimikemäärä on aluksi reilut 10 000. Sitä tullaan kasvattamaan tarpeen mukaan kysyntää vastaavaksi.

Pohjois-Suomen raskaankaluston aluepäälliköksi on nimitetty Hannu Anttila. Hänen vastuualueenaan on Pohjois-Suomen myynti ja Oulun toimipisteen toiminnot. Koivusen raskaankaluston myyntitiimiä on myös vahvistettu Oulun toimipisteessä jossa myynnistä vastaavat Helsingin lisäksi Antti Lievonen ja Pasi Huhta. Koivusen kiertävänä myyntiedustajana alueella jatkaa Pekka Luukinen.

Oulun n. 2200 neliön toimipiste sijaitsee Oritkarissa osoitteessa:
Oritkarintie 6
90400 Oulu

Hannu Anttila, (aluepäällikkö) 
Puhelin  010 6501 256
Antti Lievonen, (myynti) 
Puhelin  010 6501 391

Pasi Huhta, (myynti) 
Puhelin  010 6501392
Pekka Luukinen, (myyntiedustaja)
GSM  0500 180525

Lue seuraavaksi