Uutiset

Kuljetuskalusto

Koivunen Oy Finnmetkossa

Koivunen Oy osallistuu raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttelyyn osastolla 312. Koivunen esittelee 200 neliön osastolla laajaa raskaan kaluston päällirakenne- ja varaosavalikoimaa. Osastolla voi tutustua PM– ja Maxilift-kappaletavaranostureihin, HYVA-koukkulaitteisiin sekä kuormankäsittelyssä tarvittaviin Ferrari International -lisävarusteisiin. Osastolla on myös mahdollisuus tutustua hydrauliikkajärjestelmissä käytettäviin varusteisiin. Näistä esitellään mm. HYVA:n öljysäiliösarjoja sekä Hydro Leducin laajaa pumppuvalikoimaa. Esittelyssä on myös PM-kappaletavaranosturilla varusteltu kuorma-auto.

Ajoneuvojen varusteluun liittyvissä tuotteissa esillä on Jost-tuotevalikoimaa, josta löytyvät esimerkiksi vetopöydät, tukijalat, konttilukot ja kuulakehät sekä Bawer-varustelaatikkovalikoimaa, jossa uutuutena pikakiinnitteiset varustelaatikot muovisena ja rosterisena. Varaosavalikoimasta tuodaan esille mm. Fleetguard-suodattimet. Fleetguard on yksi maailman tunnetuimmista dieselajoneuvojen suodatinmerkeistä, joka on maailman suurimman suodatinvalmistajan, Cummins Filtrationin tuotemerkki. Esillä on myös K27 Truck -tuotevalikoimaa. Tuoteperheeseen kuuluvat jarrulevyt, -palat, -satulat ja -kellot, pyörännavat, hytin iskunvaimentimet sekä tunnistimet hyötyajoneuvoihin. Lisäksi esitellään raskaan kaluston Monroe-iskunvaimentimia.

Työkaluosasto esittelee paineilmatoimisia, hydraulisia AC– ja Snit-nostimia, uuden sukupolven Projecta-apukäynnistimiä, Dawell-induktiokuumentimia sekä Hypertherm-plasmaleikkuria. Nähtävillä ovat myös Bosch KTS Truck-diagnoositesteri sekä DCU 220 -tietokone. Osastolla on lisäksi esillä valopioneeri Philipsin lisävaloja, K27:n kauko- ja työvaloja sekä Hankook– ja Petlas-renkaita hyötyajoneuvoihin.

Koivunen on merkittävä autoalan teknisen kaupan monialayritys, jonka perinteet ulottuvat vuoteen 1927 asti. Koivunen on henkilöautojen sekä raskaan ajoneuvokaluston varaosien, lisävarusteiden, laitteiden, renkaiden ja vanteiden sekä työkalujen, koneiden ja kiinnitystarvikkeiden maahantuoja. Koivunen toimii markkinoilla Suomessa ja Baltian maissa, ja liikevaihto on yli 165 miljoonaa euroa. Koivunen on osa Pohjois-Euroopan johtavaa autovaraosien jakeluyhtiö MEKOa.

Lue seuraavaksi