Uutiset

Kuljetuskalusto

Kiitosimeon Oy on saanut Avainlippu-merkin

Avainlippu ja Simeonin säiliöauto

Iloksemme voimme kertoa, että Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Kiitosimeon Oy:lle avainlippu-merkin.

Avainlippu myönnetään tuotteelle tai palvelulle, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. Palveluyrityksillä on lisäksi oltava merkittävä suomalainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja pääkonttorin on sijaittava Suomessa.

”Simeon on vuonna 1983 perustettu, sataprosenttisesti suomalainen, nestemäisten tuotteiden kuljettamiseen keskittynyt perheyritys. Pääkonttorimme sijaitsee Rajamäellä, josta yritystä myös johdetaan. Työllistämme 370 suomalaista ammattilaista. Päämarkkina-alueemme on Suomessa mutta operoimme myös Ruotsissa, Baltiassa ja muissa Itämeren rantavaltioissa”, sanoo toimitusjohtaja Pontus Stenberg.

Siemeon yhdistelmä

Kiitosimeonin budjetoitu liikevaihto on yli 70 miljoona euroa. Valtaosa tästä syntyy pitkäaikaisten kumppaniemme ja alansa johtavien toimijoiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Yhtiön asiakkaita ovat esimerkiksi Altia, Boliden, Gasum, Kemira, Kosan Gas, Linde, NEOT, Neste, Preem, Prefere Resins, Shell Aviation ja Teboil.

”Kumppanuus on tapamme toimia kaikkien muidenkin asiakkaiden kanssa. Asiakkaan tuotteiden ja prosessien tuntemus ovat tärkeitä keinoja molempien osapuolten tavoitteiden saavuttamiseksi. Omat kuljettajamme, jotka vastaavat pääosasta palveluistamme, ja pitkäaikaiset kumppanuudet myös alihankinnassa, ovat se voimavara, jolla tavoitteet muutetaan teoiksi. Teoiksi kuten asiakaspalvelu, turvallisuus, luotettavuus ja vähäinen ympäristökuormitus”, Stenberg kertoo.Lue seuraavaksi