Uutiset

Kuljetuskalusto

Kiitosimeon Oy ostaa Truck-Oil Oy:n koko osakekannan

Kiitosimeon Oy ja Truck-Oil Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla koko Truck-Oil Oy:n liiketoiminta siirtyy Kiitosimeon Oy:lle 1.10.2020 alkaen.

Truck-Oil on paimiolainen perheyritys, joka kuljettaa 14:llä ajoneuvoyhdistelmällä kevytöljytuotteita Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan alueilla. Truck-Oilin liiketoiminnan vuosiliikevaihto on noin 3,5 miljoonaa euroa, mikä nostaa Simeon-konsernin vuosittaisen liikevaihdon reilusti yli 70 miljoonan euron.

”Truck-Oilin maantieteellinen toiminta-alue täydentää hyvin Simeonin jakelualueita. Sopimus myös avittaa Simeonin tavoitteita laajentua nestemäisten tuotteiden kuljetus- ja logistiikkapalvelujen tuottajana” sanoo Kiitosimeonin toimitusjohtaja Pontus Stenberg.

Erkki Säteri aloitti Teboilin kuljetukset jo vuonna 1962 yhdellä säiliöautolla. Itse Truck-Oil perustettiin vuonna 1992 ja yritystä on laajennettu tasaisesti yritysostoilla 2000-luvulla.

Kiitosimeon Oy ostaa Truck-Oil Oy:n koko osakekannan. Kuvassa oleva Untamo Säterin museo Scania T142H vuodelta 1987 ei kuulu kauppaan.

”Perinteikkään perheyhtiömme liiketoiminnasta luopuminen oli vaikea päätös, mutta toisen samanlaisia arvoja vaalivan yrityksen löytyminen helpotti päätöstä. Tieto perheyhtiömme palveluperinteen jatkumisesta osana Simeonia mahdollisti tämän päätöksen” sanoo Truck-Oilin toimitusjohtaja Untamo Säteri.

Lue seuraavaksi