Uutiset

Kuljetuskalusto

Kiitosimeon ostaa Tapio Ylisuvannon

Kiitosimeon Oy ja Tapio Ylisuvanto Oy ovat 26.2.2016 allekirjoittaneet sopimuksen, jolla koko Tapio Ylisuvanto Oy:n liiketoiminta siirtyy Kiitosimeon Oy:lle 1.3.2016 alkaen.

Ostetun liiketoiminnan vuosiliikevaihto on 7 miljoonaa euroa, ja se nostaa Kiitosimeonin liikevaihdon reilusti yli 60 miljoonan euron. Tapio Ylisuvanto jatkaa kaupan jälkeen Kiitosimeonin neuvonantajana varmistaen liiketoiminnan sujuvan siirtymisen. Mikko Ylisuvanto siirtyy Kiitosimeon Oy:n palvelukseen vastaten Kemin yksikön toiminnasta.

”Kuljetus- ja logistiikka-alan tuottavuuteen ja kilpailukykyyn kohdistuu suuria odotuksia samaan aikaan, kun yhteiskunnan ja ympäristön asettamat vaatimukset tiukkenevat. Nyt toteutettu kauppa on yksi toimi, jolla asiakkaidemme odotuksiin vastaamme. Kahden, hyvin yhtenevät arvot omaavan perheyhtiön yhdistämisellä saamme tulokseksi enemmän kuin osiensa summan”,sanoo Kiitosimeon Oy:n toimitusjohtaja Ari Penttinen.

Kaupan myötä Kiitosimeon Oy avaa toimipisteen myös Kemiin ja säilyttää näin koko henkilöstön korkean osaamisen ja paikallistuntemuksen. Kemistä Kiitosimeon tavoittaa tehokkaasti niin Suomen kuin Ruotsinkin kehittyvät pohjoiset markkinat.

Tapio Ylisuvanto sanoo, että perinteikkään perheyhtiön liiketoiminnasta luopuminen ei ollut helppo päätös. ”Simeonia sopivampaa ostajaa emme olisi voineet löytää. Tieto perheyhtiömme palveluperinteen jatkumisesta osana Simeonia mahdollisti tämän päätöksen”, Ylisuvanto jatkaa.

Lue seuraavaksi