Uutiset

Kuljetuskalusto

Kaukokiidon brändi uudistuu

Kaukokiidon uudistunut logo

Kaukokiito julkisti uuden viisivuotisen liiketoimintastrategian keväällä. Kaiken toiminnan keskipiste on asiakas, ja kirkas tavoite on toimittaa aina parempia asiakaskokemuksia.

Paras asiakaskokemus syntyy luotettavista toimituksista, paikallistuntemuksesta, erinomaisesta asiakaspalvelusta, ammattitaitoisesta henkilöstöstä ja uudenaikaisesta kuljetuskalustosta. Nämä kaikki yhdessä muodostavat Kaukokiidon korkean laadun, ja näissä asioissa yhtiö haluaa jatkuvasti kehittyä ja olla paras.

Uuden strategian myötä Kaukokiito päätti myös raikastaa brändiä ja tuoda sen 2020-luvulle. Osana brändiuudistuksen kokonaisuutta Kaukokiidon logo uudistuu, mutta on yhä vahvasti kiinni yhtiön juurissa.

Edellisestä muutoksesta on yli 20 vuotta

Nykyinen Kaukokiidon logo on palvellut yli 20 vuotta, ja se on tuttu kaikille tien päällä liikkuville. Uusi logo näyttää edelleen tutulta, mutta on yksinkertaisempi, mikä tekee siitä voimakkaamman ja modernimman. Liikemerkin kaareutuvat osat kuvaavat liikettä, eteenpäin menemistä ja kehittymistä.

Kaukokiidon uudistunut logo

Ensimmäiset uudet rekat jo liikenteessä

Ensimmäiset uuden brändi-ilmeen saaneet ajoneuvot voi jo bongata liikenteessä. Kaluston uusiutuminen ottaa aikansa, ja tältä osin uusi ja vanha logo jatkavat rinnakkaiseloa vielä pitkään.

Brändiuudistus sisältää toki paljon muitakin asioita kuin logomuutoksen. Brändin ydin lähtee arvoista, missiosta ja visiosta. Visuaalinen ilme kokonaisuudessaan, tapa viestiä ja kommunikoida asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa vaikuttavat mielikuvaan. Viime kädessä aina ihmiset ja tekemisen tapa muokkaavat ja vahvistavat brändiä haluttuun suuntaan.Lue seuraavaksi