Uutiset

Kuljetuskalusto

Juhamatti Joensuu Veholle

MSc Juhamatti Joensuu on nimitetty vastaamaan Veho Oy Ab:n Suomen vähittäiskaupan hyötyajoneuvoliiketoiminnasta 1.6.2021 alkaen. Tehtävässään Joensuu raportoi Suomen maajohtaja Kari Haloselle.

Joensuulla on laaja-alainen kokemus logistiikka-alan operatiivisesta johtamisesta ja myynnistä niin Suomessa, kuin kansainvälisesti. Ennen siirtymistään Veholle hän on toiminut  DHL Supply Chainin Suomen maajohtajana ja sitä ennen hän on vastannut  DHL:n Pohjoismaiden operatiivisesta toiminnasta. Joensuulla on vahvoja näyttöjä onnistuneesta asiakkuuksien hoidosta, prosessien päivittämisestä ja muutosjohtamisesta.

”Veholla on arvostettu, ikoninen brändi ja taustalla pitkä historia, josta voi olla vilpittömän ylpeä. Odotan innolla, että pääsemme yhteistyössä veholaisten kanssa kehittämään liiketoimintaa yhä parempaan suuntaan ja olemaan asiakkaiden ykkösvalinta. Uskon, että logistiikka-alan kokemuksestani on hyötyä erilaisten uusien toimintamallien kehittämisessä ja tavoitteenani on yhdessä Vehon asiantuntijoiden kanssa viedä Vehon tarinaa uudelle tasolle”, kertoo Juhamatti Joensuu.
 
”Toivotan Juhamatin lämpimästi tervetulleeksi Vehoon ja johtoryhmääni. Toimintamme suunta on vahvasti strategiamme mukainen ja Juhamatin rautainen ammattitaito liiketoiminnan kehittäjänä ja hänen asiakaskeskeinen toimintatapansa tuovat vahvistusta ja lisäarvoa hyötyajoneuvoasiakkaillemme”, Kari Halonen toteaa.


Lue seuraavaksi