Uutiset

Kuljetuskalusto

Ipe-Peite oy:n liiketoiminta laajenee

Jyrki Lindblom ja Marko Tapio MT-Peitteen tiloissa Himangalla.

Kuluva syksy on tuonut ja tuo paljon muutoksia Kausalassa pääkonttoriaan pitävän Ipe-Peitteen toimintaan. Toimintoja laajennetaan, järkeistetään ja resursseja ohjataan yrityksen kehittämiseen.
 
Ipe-Peite osti MT-Peitteen Himangalta
Ipe-Peite oy on ostanut Himangalla sijaitsevan MT-Peitteen. MT-Peite on vuonna 1995 perustettu perheyritys ja yritystä alusta saakka johtanut Marko Tapio on tyytyväinen yrityksen saadessa hyvän uuden isännän. MT-Peitteen tuotevalikoima pitää sisällän muun muassa raskaan kaluston kuomut ja suojapeitteet, thermo-väliseinät kylmäautoihin sekä erilaiset teollisuuden tuotteet.

Tapio oli pohtinut yrityksen tulevaisuutta jo jonkin aikaa. Ratkaisu myydä oli jo jonkun aikaa ollut vaihtoehto, mutta sopivaa ostajaa ei tuntunut löytyvän. ”Kun Silvennoinen ja Lindblom ehdottivat liiketoiminnan myyntiä Ipe-Peitteelle, oli se alusta alkaen mielestäni oikea ratkaisu. Saman alan yritys, joka ymmärtää tämän liiketoiminnan.”, Tapio toteaa tyytyväisenä.

Tapio jatkaa toistaiseksi yrityksen johdossa kevein mielin: toiminta jatkuu ja työpaikat pysyvät.
 
Ipe-Peite tähtää tulevaisuuteen
”Tämä yritysosto tukee loistavasti strategiaamme ja MT-Peitteen osaava henkilökunta ja osaaminen sulautuvat erinomaisesti yrityksen tulevaisuuden visioon”, toteaa Lindblom Ipe-Peitteeltä.

Ipe-Peitteellä on lähes 40 vuoden kokemus erilaisten pressujen ja peitteiden valmistuksesta mm. teollisuuden, kuljetuksen ja maatalouden tarpeisiin. Tulevaisuuden suunnitelmat pitävät sisällään toimintojen laajentamista, uudelleen organisointia ja järjestelmähankintoja. ”Olemme innolla rakentamassa alalle brändiä, joka tunnetaan laadusta, nopeasta palvelusta ja asiakaslähtöisestä toiminnasta. Tunnemme markkinan ja sen haasteet, meillä on mielestämme myös realistinen näkemys markkinan mahdollisuuksista”, Lindblom päättää.

Lue seuraavaksi