Uutiset

Kuljetuskalusto

Iisalmen Rekkapiste Oy ja Raskasvaraosa Oy ProTruck-jälleenmyyjiksi

ProTruck-jälleenmyyjien verkosto on kasvanut kahdella uudella toimijalla, kun mukaan ovat liittyneet Iisalmessa toimiva Iisalmen Rekkapiste Oy ja Raskasvaraosa Oy Vantaalta. Reilun kaksivuotisen toiminnan aikana ProTruck-jälleenmyyjäverkosto on laajentunut 14 paikkakunnalle.

Iisalmen Rekkapiste Oy on raskaan kaluston huoltokorjaamo ja varaosaliike. Täyden palvelun korjaamo huoltaa kuorma-autot, perävaunut, työkoneet sekä nosturit. Varastosta löytyy monipuolinen ja kattava valikoima raskaan kaluston varaosia.

”Toivomme ProTruck-yhteistyön olevan hyödyllinen asiakkaillemme ja tarjoavan heille paremman saatavuuden ja valikoiman. Toivotamme ProTruck-tuoteperheen tervetulleeksi valikoimaamme”, sanoo Juho Kettu Iisalmen Rekkapiste Oy:stä.

Vantaan Tuupakassa sijaitseva Raskasvaraosa Oy aloitti toimintansa vuonna 2010. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat raskaan kaluston varaosat kuorma-autoihin, perävaunuihin ja linja-autoihin sekä alkuperäisosina että ensiasennuslaatua vastaavina varaosina.
”ProTruck on saanut jo mukavasti näkyvyyttä raskaan liikenteen alalla, ja liitymme mielellämme jälleenmyyjäverkostoon kasvattamaan tunnettavuutta”, sanoo Miikka Mäkelä Raskasvaraosa Oy:stä.  

Lue seuraavaksi