Uutiset

Kuljetuskalusto

Hyvinkään HRP Raskassarja-ketjuun

Hyvinkään HRP Oy on liittynyt Raskassarja-ketjuun. Yrityksellä on raskaan kaluston varaosaliike ja monipuolinen korjaamo Hyvinkään Rekka-rastissa aivan kolmostien tuntumassa.
Pitkään Raskassarja-ketjun jäsenyrityksenä ollut Originator Oy osti Hyvinkään HRP:n keväällä. Toimitusjohtajaksi ja vähemmistöosakkaaksi tuli Timo Mörsky.
– HRP:n toiminnassa mikään ei muutu isossa mittakaavassa. Varaosavalikoimamme kuitenkin kasvaa nyt ja saamme myyntiin myös Raskassarja-tuotemerkit. Saamme myös lisää näkyvyyttä ja tunnettuutta, Mörsky kuvailee yrityksen Raskassarja-jäsenyyttä.
Hyvinkään HRP:n hallituksen puheenjohtajana toimii Originatorin toimitusjohtaja Oskari Hentilä. Hän toteaa, että HRP:n osto ja sen liittäminen Raskassarja-ketjuun sopivat hyvin Originatorin tavoitteisiin kasvattaa korjaamoverkostoa, sillä yhä useampi asiakas haluaa kokonaisvaltaista palvelua tulevaisuudessa.

Hyvinkään HRP on vuonna 1987 perustettu yritys, joka työllistää tällä hetkellä 18 henkeä. Kaksi ja puoli vuotta sitten Hyvinkään HRP muutti nykyisiin toimitiloihinsa Hyvinkään Rekkarastiin Sahanmäkeen.
– Nykyinen sijaintimme  on aivan loistava, sillä meille pääsee suoraan kolmostien 17. liittymästä, Mörsky summaa.
– Lisäksi samassa talossa toimivat katsastusasema, rekkapesu ja lounasruokala täydentävät palvelutarjontaa asiakkaille.
HRP toimii noin 1 800 neliön tiloissa. Varaosamyymälän ja varaston lisäksi korjaamossa on kuusi läpiajettavaa linjaa. Korjaamo on vahva toimija erityisesti perävaunujen ja autojen jarru- ja katsastuskorjauksissa. Erikoisosaamiseen kuuluvat erilaiset perävaunujen muutostyöt, kuten akselisto- ja runkomuutokset sekä päällirakennetyöt.

Vuonna 1989 perustettuun Raskassarja-ketjuun kuuluu nyt 19 raskaan kaluston varaosaliikettä ja 12 korjaamoa. Ketju työllistää noin 220 ihmistä. Ketjun kasvu on ollut nopeaa viime vuosina. Esimerkiksi liikevaihto on viidessä vuodessa kasvanut vajaasta 34 miljoonasta eurosta yli 50 miljoonaan euroon.

Lue seuraavaksi