Uutiset

Kuljetuskalusto

Hyötyajoneuvot muuttuviin kuljetustarpeisiin Volvo Truck Rentalista

Volvo Truck Rental kalustoa

Volvo Truck Rental -palvelu tarjoaa Suomen kattavimman vuokra-autokaluston kuljetusyrityksille. Volvo Truck Rental on joustava kumppani, sillä omistajuuden sijaan kalustoa voi vuokrata muuttuvien tarpeiden ja erilaisten kuljetussopimusten mukaan. Palvelu mahdollistaa siten helpon ja vaivattoman kapasiteetin laajentamisen, joka ottaa huomioon myös vaihtelut eri kuljetussegmenttien välillä.

Jonny Österholm
Volvo Truck Rental -tiiminvetäjä Jonny Österholm.

”Selkeä etumme on, että pystymme tarjoamaan kalustoa niin laajasti. Siitä on hyötyä varsinkin nyt, poikkeustilan aikaan. Toinen etumme on, että asiakas saa meidän kauttamme vuokrattua kalustoa vaikka vain yksittäiselle päivälle tai niin pitkäksi aikaa kuin tarvetta on”, Volvo Truck Rental tiiminvetäjä Jonny Österholm sanoo.

Volvo Truck Rentalista ajoon huippulaadukas Volvo ja Renault Trucks -kalusto

Volvo Truck Rentalista saa vuokrattua Volvo Trucks kalustoa kattavasti kattaen FL-, FE-, FH-, FM- ja FMX-mallit. Vuokraus onnistuu jakelu-, jäte, maansiirto-, vaihtolava-, tasanosto-, kylmäkori-, kaukoliikenne- sekä puukuljetuksiin. Kalustossa on myös rekanvetäjiä ja erilaisia HCT-vetureita. Palvelun valikoima kattaa B-kortilla ajettavat Renault Trucks Master -hyötyajoneuvot, Renault Trucks T -sarjan vetäjät ja rahtiautot, T-sarjan FRC 2 -lämpökorilliset autot, D-sarjan jakeluautot, D Wide -koukkuautot sekä Renault Trucks C -sarjan maansiirtoautot.

Kun vuokraa kalustoa Volvo Truck Rentalista, saa takuuvarmasti lähes uuden ja moitteettomassa kunnossa olevan kuorma-auton, johon on päivitetty kaikki uusimmat ohjelmistot, ja joka on heti valmis edustamaan kuljetusyritystä sen eri ajotehtävissä. Vuokrauksen hintaan sisältyy vakuutukset, verot ja huoltokustannukset.

Volvo Truck Rental kalustoa
Renault Trucks -autot pienimmästä suurimpaan kuuluvat myös Volvo Truck Rental -valikoimaan.

Turvallinen ratkaisu – hygieniasta huolehditaan tarkasti

”Koska pystymme tarjoamaan joustavaa kumppanuutta, näemme, että Volvo Truck Rentalin suosio kasvaa koko ajan.  Pystymme palvelemaan todella nopeasti, ja tarjoamaan autoja vuokralle kaikkiin tarpeisiin. Varsinkin nyt poikkeustilan aikaan, Volvo Truck Rentalissa on kapasiteettia palvella normaalisti ja joustavasti, jotta pyörät pysyvät pyörimässä ja tavara liikkuu. Korona-aikana autot pestään ja desinfioidaan erityisen tarkasti seuraavaa asiakasta varten”, Volvo Truck Rentalin Jonny Österholm kertoo. 

Volvo Truck Rental kaluston nouto Volvo Truck Center Vantaalta

Volvo Truck Rental toimii Vantaan Volvo Truck Centerissä, osoitteessa Osumakuja 4. Nopeimmin vuokraus onnistuu puhelinsoitolla.

Lue myös: Neljä uudistunutta Volvo-kuorma-automallia

Lue seuraavaksi