Uutiset

Kuljetuskalusto

Hiabille 90 kuormausnosturin tilaus Australiasta

Hiab - Konepörssi.fi

Cargoteciin kuuluva Hiab on saanut tilauksen 90 HIAB-kuormausnosturista ja niiden asentamisesta Coates Hirelta, joka on Australian suurin laitevuokrayritys. Tilauksen arvo on yli kaksi miljoonaa euroa, ja se on kirjattu vuoden 2015 kolmannen neljänneksen saatuihin tilauksiin.

Suurin osa tilatuista nostureista kuuluu uuteen HIAB T -sarjaan, joka tuotiin markkinoille tämän vuoden toukokuussa. T-sarjan laadukkaat ja kestävät nosturit on suunniteltu siten, että ne on helppo asentaa avolavapakettiautoihin ja kevyisiin kuorma-autoihin. Ohjausjärjestelmän edistyksellisen toiminnallisuuden ansiosta ne ovat myös erityisen helppokäyttöisiä.

Coates Hire on Hiabin pitkäaikainen asiakas Australiassa. Se on Australian johtava laiteratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa erilaisia ratkaisuja mm. koneenrakennus- ja rakennusteollisuudelle, ylläpitoteollisuudelle, kaivos- ja resurssiteollisuudelle sekä tuotanto- ja tapahtumateollisuudelle. ”Olemme innoissamme tästä merkittävästä tilauksesta, jonka olemme saaneet yhdeltä keskeisimmältä segmentiltämme. T-sarjan nosturit otettiin hyvin vastaan, kun ne lanseerattiin Brisbanen kuljetusmessuilla tämän vuoden toukokuussa. Tämä tärkeä tilaus osoittaa, että markkinoilla on kysyntää innovatiiviselle uudelle tuotesarjalle”, toteaa Steve Coonan, Hiab Australian National Sales Manager. 

Coates Hiren Ashley Lancaster, Executive General Manager Fleet, kertoo, että kauppa lisää yrityksen kykyä toimittaa tehokkaasti erilaista kalustoa sen laajalle asiakaskannalle. ”Olemme markkinoiden johtava toimija, ja tämän sijoituksen ansiosta voimme pienentää läpimenoaikaa ja toimittaa laitteet ajallaan ja turvallisesti asiakkaalle.”

Kuormausnosturit toimitetaan Coates Hirelle vuoden 2015 lopussa ja vuoden 2016 alussa.

www.hiab.fi

Lue seuraavaksi