Uutiset

Kuljetuskalusto

Ensimmäinen uusi Mercedes-Benz Atego luovutettiin Tampereen Vehon uusissa toimitiloissa

Uuden Ategon luovutustilaisuudessa mukana olivat (vasemmalta oikealle): Hämeen Rakennuskone Oy:n autonkuljettaja Jari Laatu, H&L Autovarustelukeskus Oy:n Hannu Asikainen, Vehon aluejohtaja Rami Keinänen, Hämeen Rakennuskone Oy:n tekninen johtaja Ilpo Hämäläinen ja Vehon Pirkanmaan uuden asiakaspalvelukeskuksen pääurakoitsijan, Rakennus Luukila Oy:n toimitusjohtaja Pertti Luukila.

Uutta 16-tonnista Mercedes-Benz Atego 1624 Bluetec 5 -nosturiautoa oli vastaanottamassa Hämeen Rakennuskoneen teknisen johtajan Ilpo Hämäläisen lisäksi auton tuleva kuljettaja Jari Laatu, joka sai tilaisuudessa uutta autoa koskevan käyttökoulutuksen. Auton osalta koulutuksen hoiti aluejohtaja Rami Keinänen ja Palfinger PK14002-EH -nosturin, päälirakenteiden sekä muiden varusteiden osalta nurmijärveläisen H&L Autovarustelukeskus Oy:n Hannu Asikainen.

Tämä nyt luovutettu Atego kasvatti Hämeen Rakennuskone Oy:n Ategojen määrän viiteen. Lisäksi yrityksellä on useita Mitsubishi Cantereita sekä Mercedes-Benz Sprintereitä.

Hämeen Rakennuskone Oy:n ja Vehon yhteistyö on jatkunut vuodesta 1999 ja joka vuosi HRK on ostanut 1-2 uutta autoa Vehosta. Autoissa on Vehon huolenpitosopimukset, jotka pitävät sisällään kaikki huollot ja korjaukset poislukien nosturien huollot. ”Kuljetuskaluston, kuljettajien ja autojen huollon toimivuus takaa myös Hämeen Rakennuskone Oy:n palveluiden toimivuuden ja täsmällisyyden”, kertoi HRK:n tekninen johtaja Hämäläinen.

”Vehon Pirkanmaan uuden toimipisteen pääurakoitsija Rakennus Luukila Oy sekä muut aliurakoitsijat ovat myös Hämeen Rakennuskoneen asiakkaita, joten lähes joka päivä on HRK:n kuorma-auto käynyt tälläkin työmaalla”, lisäsi Hämäläinen.

Hämeen Rakennuskone Oy, eli HRK on 1975 perustettu suomalainen konevuokraamo, joka tarjoaa asiakkailleen työkohteeseen teknisesti korkeatasoiset, turvalliset ja kuhunkin työhön parhaiten soveltuvat laitteet. HRK kuljettaa vuokrattavat tilat ja laitteet työkohteeseen ja asentaa ne käyttövalmiiksi. Yrityksen oma kuljetuskapasiteetti ja toimiva logistiikkaverkosto takaavat joustavan vuokrauspalvelun.

Vuokrauksen lisäksi HRK myy rakennuskoneita sekä koneisiin työssä tarvittavia oheistarvikkeita.

HRK vuokraa rakennuskoneita, teline- ja tuentakalustoa ja henkilönostimia tällä hetkellä seitsemästä toimipisteestä, jotka sijaitsevat Tuusulassa, Lahdessa, Hämeenlinnassa sekä Tampereella ja Kangasalla.

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi