Uutiset

Kuljetuskalusto

Earthpacilta vuokravaihtolavat

Earthpac vaihtolavavuokraus

Pakkaavan teollisuuden ja päivittäistavarakaupan kuormalava-ahdinkoon tulee uusi ratkaisu EP vuokralavapalvelun muodossa. Idea on yksinkertainen, helppo ja kiinteähintainen pakkauslavojen vuokrauspalvelu.

Järjestelmän kierron ja ylläpidon hoitaa yksi taho – Earthpac Oy. Näin lavojen kunto pysyy parempana. Vuokralavapalvelu julkistetaan Empac 2014 -messuilla Helsingin Messukeskuksesessa 19.–20.11.2014.

”Earthpac Oy on Suomen suurimpia pakkauslavoja valmistavia yhtiöitä, jolla on omaa valmistusta neljällä eri paikkakunnalla Suomessa. Meillä on jo valmis järjestelmä keräilyssä ja logistiikassa, joka on osa yhtiön kokonaispalvelua EP vuokralava-palvelussa. Pystymme tarjoamaan tukku- ja päivittäistavarakaupalle, sekä pakkaavalle päivittäistavarateollisuudelle täysin uuden, kotimaisen ja kokonaistaloudellisen vaihtoehdon. Keräämme jo nyt logistiikalta ja kaupalta käytettyjä lavoja ja kierrätämme ne takaisin teollisuuden käyttöön. EP vuokralavat sopivat hyvin tämän vanhan palvelumme yhteyteen”, täsmentää vuokralavoista vastaava tuotepäällikkö Sami Kalliokoski.

Myös kaapelikelat

”Tuomme uutuutena myös kaapelikelat markkinoille. Palvelu tulee olemaan kokonaan uuden tyyppinen, asiakkaan tarpeisiin räätälöity. Erona lavavuokraukseen on se, että kaapelikelapalvelumme on varsin kapea erikoisosaamisalue ja suunnattu suomalaiselle kaapeliteollisuudelle yksinomaan.”

”Uudet palvelumme niveltyvät erinomaisesti yrityksen ePac palvelutoimintaamme. Yrityksemme toiminta on ollut vahvaa kumppanuutta asiakkaidemme kanssa. Arvojemme kärkenä on ollut vuosikausia ikään kuin kivijalkana palvelu, sillä uskomme vahvasti, että yrityksen pitkän aikavälin menestys tullaan mittaamaan asiakastyytyväisyydellä ja sillä pystymmekö tuottamaan oikeaa arvonlisää asiakkaillemme. Tärkein tehtävämme on ylläpitää luottamusta, jonka olemme toiminnallamme lunastaneet”, päättää yhtiön toimitusjohtaja Samuli Vanhala.

Lue seuraavaksi