Uutiset

Kuljetuskalusto

Delta Trucks avaa huoltokorjaamon Vuosaaren satamaan

Uuden huoltokorjaamon myötä pääkaupunkiseudun huoltokapasiteetti kasvaa merkittävästi ja alueellinen kattavuus paranee. Myös sijainti sataman palvelualueella on selkeä etu asiakaskunnalle.

Vuoden 2008 lopussa avautuva Vuosaaren satama on Suomen suurin tavarasatama. Satama tulee korvaamaan Länsisataman, Sörnäisten sataman ja Laajasalon öljysataman. Delta Trucksin huolto- ja varaosapalvelu sijoittuu Speed Group Oy:n palvelukeskukseen, jossa on tarjolla myös muita raskaan sarjan palveluita. Saman katon alta löytyy muun muassa rengasliike ja katsastusasema. Huolto- ja korjaustoimintojen alueelle rakennettavan palvelukeskuksen kokonaisala on 9 000 m2,, josta Delta Trucksin tilat käsittävät 3 000 m2.

Vuosaaren uuteen huoltokorjaamoon tulee kaiken kaikkiaan seitsemän pitkää (40 m) läpiajettavaa raskaan kaluston korjauspaikkaa, josta yksi on varattu kuormatilojen vauriokorjauksia varten. Lisäksi tiloissa on erillinen kuorma-autopaikka kiinteällä nosturilla. Heti toiminnan alussa asiakkaita palvelee lähes 20 mekaanikkoa. Suomen suurin kuljetusalan kouluttaja JAKK kouluttaa osan mekaanikoista oppisopimuksella.

Iveco- ja Irisbus-edustusten lisäksi huoltokorjaamo on valtuutettu Wabco Service Center- sekä Närko After Sales -palvelupiste. Wabco on pneumaattisten ja sähköohjattujen raskaan kaluston jarrujärjestelmien markkinajohtaja. Wabco Service Center on erikoistunut perävaunujen ja vetoautojen Wabco-järjestelmien huoltoon ja korjaamiseen. Närko on pohjoismaiden johtava perävaunujen ja kuorma-auton päällisrakenteiden valmistaja. Örumin laaja varaosavalikoima ja Närkö After Sales -sopimus mahdollistaa perävaunujen huoltopalvelut alustan ja myös kuormatilan osalta.

Huoltokorjaamon varaosavarasto tarjoaa Iveco- ja Irisbus – varaosien lisäksi myös perävaunu- ja monimerkkiosia satamassa asioiville perävaunujen vetoautoille.

Delta Trucks Vuosaaren osoite: Rahtarikatu 5, 00980 Helsinki.

Lue seuraavaksi