Uutiset

Kuljetuskalusto

DAF jatkaa Turussa uusin voimin

Varsinais-Suomen alueen DAF-myynnistä vastaa MS-Truck Oy, jonka takaa löytyy niin ikään kuorma-autokaupan ammattilainen ja konkari, Olli-Pekka Nieminen.

”DAF on osoittautunut erittäin luotettavaksi ja taloudelliseksi työjuhdaksi”, summaa Olli-Pekka Nieminen reilun kymmenen vuoden käyttökokemuksia. Olli-Pekka Nieminen luotsaa myös vuokraustoimintaa ja käytettyjen ajoneuvojen kauppaa harjoittavaa OP-Truck Oy:tä, jonka 60 ajokin laivastoon kuuluu tällä hetkellä vajaat 20 vuokrakäytössä olevaa DAFia.

Kohta parinkymmenen vuoden ajan kuorma-autokauppaa Varsinais-Suomen alueella tehnyt Yrjölä on työskennellyt viimeksi Vehon palveluksessa Mercedes-Benz-myynnissä. Siirtyminen uuteen merkkiin ei epäilyttänyt hetkeäkään, sillä autoilijoiden kertomat kokemukset DAFista ovat olleet erittäin myönteisiä.

”Hollantilaismerkin hinta-laatusuhde on erittäin hyvä ja ohut maahantuontiorganisaatio mahdollistaa kilpailukykyisen hinnoittelun ja joustavan toiminnan”, summaa Yrjölä DAFin etuja Suomessa.

Uuden myyjän myötä Turkuun on perustettu myös uusi myyntikonttori, joka sijaitsee ohitustien välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Teletie 1. Puhelimitse Yrjölän tavoittaa numerosta 040-1340100.

”Kärsämäen teollisuusalueella sijaitsevassa toimipisteessä on hyvät pysäköintitilat, joten autokaupoille mahtuu myös isommalla ajoneuvolla”, muistuttaa Yrjölä toivottaen samalla asiakkaat tervetulleeksi autokaupoille kahvikupin ääreen.

Myyntiorganisaation uudistuksella ei ole vaikutuksia DAFin huolto- ja korjaamotoimintaan, joka jatkuu entiseen tapaan Vuola Yhtiöillä Kaarinassa.

Lue seuraavaksi