Uutiset

Kuljetuskalusto

Carl-Johan Blomqvistille useita huomionosoituksia elämäntyöstään

Carl-Johan Blomqvist

Carl-Johan Blomqvist on saanut vastaanottaa Powder-Transin 50-vuotisjuhlavuonna useampia huomionosoituksia elämäntyöstään, jonka ansiosta yritys on kehittynyt yhden miehen yrityksestä alan johtavaksi toimijaksi Pohjoismaissa. Hänelle on aiemmin vuonna 2022 jaettu Elämäntyö-palkinto ja nyt Varsinais-Suomen yrittäjät palkitsivat hänet hänen monikymmenvuotisesta työstään Suomen yrittäjien Timanttiristillä 50 vuoden yrittäjätoiminnasta.

Molemmat palkinnot ovat huomionosoitus Carl-Johanin ansioista sekä kuljetusalan toimijana viiden vuosikymmenen ajan että siitä, miten hänen vuonna 1972 perustamansa yritys on hänen johdollaan kehittynyt 50 vuodessa nykyiseen muotoonsa.

Ensimmäisen eli Suomessa vuosittain järjestettävässä kuorma-autoalan Power Truck Show -suurtapahtumassa jaettavan Elämäntyö-palkinnon Carl-Johan sai vastaanottaa elokuussa Alahärmässä.

”Se oli kyllä melkoinen yllätys. Se on hieno palkinto ja arvostan sitä todella paljon”, Carl-Johan itse toteaa.

Hän sai palkinnon kiitoksena kymmeniä vuosia kuljetusalalla toimiessaan tekemästään työstä. Samat perustelut pätivät seuraavaan huomionosoitukseen, jonka Carl-Johan sai vastaanottaa lokakuun alussa. Hänelle jaettiin tuolloin Suomen yrittäjien Timanttiristi 50 vuoden yrittäjätoiminnasta.

”Näiden palkintojen saaminen siitä hyvästä, että olen johtanut kuljetusyritystä ja onnistunut kasvattamaan sitä jatkuvasti, lämmittää suuresti sydäntäni. Se, että muut haluavat jakaa tunnustusta työstäni, tuntuu todella hienolta”, sanoo Carl-Johan Blomqvist.Lue seuraavaksi