Uutiset

Kuljetuskalusto

BCV-Truck-tapahtuma Tampereella

Koivunen Oy järjesti helmikuun alussa Bosch Commercial Vehicle -esittelypäivän ( BCV-Truck) Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen, TAKK:n tiloissa. Tilaisuus oli tarkoitettu raskaankaluston korjaamoiden edustajille ja korjaamoyrittäjille. Päivän aikana tutustuttiin Bosch-koulutusohjelmiin, -testereihin sekä -varaosatarjontaan hyötyajoneuvopuolella.

Suomessakin nyt käynnistetty Bosch-hyötyajoneuvokonsepti on osa euroopanlaajuisesti käynnistettyä Bosch-toimintaa. BCV-Truck -konseptin tarkoituksena on testaustyökalujen ja niiden käyttöä koskevan koulutuksen myötä mahdollistaa ammattitaitoinen monimerkkikorjaus pakettiautoista raskaaseen kalustoon nyt ja tulevaisuudessa.

Tampereella BCV-Truck -esittelytilaisuuteen osallistui yli 40 korjaamoalan ammattilaista. Koulutus jakautui aamupäivän teoriaosuuteen ja iltapäivän neljään tehtävärastipisteeseen. Tässä kohteessa tutustuttiin Scanian ”sielunelämään” Boschin Björn Boströmin opastamana.

Boschin laite-esittelijä Vesa Turunen puolestaan esitteli Boschin testereitä tilaisuuteen osallistujille.

Erilaisia Bosch-testereitä ja -diagnosointilaitteita sekä niihin liittyviä oheislaitteita oli myös esillä tilaisuudessa.

BCV-konseptin hyötyajoneuvopuolen varaosatarjonta käsittää noin 15 000 nimikettä, joista oli melko kattava valikoima esillä TAKK:n aulassa.

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi