Uutiset

Kuljetuskalusto

AT Special Transport siirtää raskaan kaluston

AT Special Transport on kokkolalaiseen Ahola Groupiin kuuluva itsenäinen kuljetusyksikkö, joka on tullut tunnetuksi vaativimpien erikoiskuljetusten kansainvälisenä osaajana. Viime aikoina yritys on panostanut voimakkaasti lavettikalustoonsa ja tarjoaakin nyt kattavan kalustonsa maarakennusliikkeiden, metalliyritysten ja muun raskaan alan käyttöön.

Ahola Transportilla on takanaan komea 60 vuoden ura kuljetusten ammattilaisena ja AT Special Transport käyttää hyväkseen vuosikymmenten tuomaa kokemusta ja asiantuntemusta. AT Special Transportin menestys on perustunut erikoiskuljetusten yksilöllisten kokonaisprosessien vastuulliseen suorittamiseen, mikä tarkoittaa huippuluokan kaluston yhdistämistä runsaiden teknisten ongelmien ratkaisemiseen. Tämä ammattitaito on nyt valjastettu palvelemaan maamme rajojen sisällä suoritettavia raskaan sarjan kuljetuksia. Aholan totuttuun tyyliin asiakas voi keskittyä oleelliseen omaan toimintaansa ja antaa AT Special Transportin hoitaa loput.

AT Special Transportin toimitusjohtaja Jonas Ahola (oik.) kertoo yrityksen tehneen viime vuosina mittavat panostukset lavettikalustoon. ”Meillä on tällä hetkellä kaikkiaan 16 kappaletta raskaan sarjan lavetteja ja viime vuosina olemme panostaneet laadukkaisiin ja monipuolisiin Faymonville-lavetteihin. Ensimmäiset Faymonvillet tulivat taloon 2010 ja nyt niitä on jo toistakymmentä”, kertoo Ahola. ”Faymonville-valikoimastamme löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen kuljetustarpeeseen, sillä tarjolla on niin siipikärryjä kuin suoria ja pokattuja lavettiratkaisuja. Faymonvillen lavetit ovat olleet myös hyvin kestäviä ja aina tarpeen tullen myös varaosa- sekä huoltopalvelut ovat toimineet nopeasti”, lisää yrityksen kuljetussuunnittelija Vesa Nuolioja.

Myöskään koneiden tasaisesti kasvavat kokoluokat eivät aiheuta Aholan kalustolle ongelmia ja painoluokissa rajat tulevat vastaan vasta sadan tonnin jälkeen. ”Kaikissa laveteissamme on myös jämerät rampit koneiden turvallisiin lastaus- ja purkutehtäviin. Lisäksi kattava kalustomäärä sekä ammattitaitoinen kuljettajakapasiteettimme takaavat, että kuljetuksiin on aina saatavilla juuri oikean tyyppinen ajoneuvo”, lisää Ahola.

AT Special Transportin viiden henkilön yksiköllä on pitkä kokemus alan projektiosaamisesta alkaen suunnittelusta ja paperitöistä aina kuljetusurakan viimeiseen silaukseen saakka. ”Tämä sama osaaminen palvelee loistavasti myös maarakennusalan ammattilaisia sekä muita raskaiden kuljetustarpeiden omaajia”, lisää Ahola. ”Me ymmärrämme, että tämän tason kuljetuksissa jokainen tehtävä on yksilöllinen erikoistapaus ja osaamme ottaa kaikki vaadittavat muuttujat huomioon”, korostaa Nuolioja. Vesa Nuolioja jos joku osaakin ottaa tehtävien vaatimukset huomioon, sillä miehellä on takanaan 15 vuoden ura kuljetusyrittäjänä.

AT Special Transportin kaikessa toiminnassa palvelun taso ja luotettavuus korostuvat. ”Erikoiskuljetusten rinnalla kotimaan sisäisten raskaan sarjan kuljetusten osuus on jo melko suuri osa liiketoiminnastamme, mikä osoittaa meidän osanneen palvella asiakkaita ja myös hintatasomme on heitä miellyttänyt. Tämän hetken taloudellinen tilanne on varmasti haasteellinen kaikille alan toimijoille, mutta palvelulla ja huippuluokan kalustolla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin tehokkaammin”, lisää Jonas Ahola.

Lue seuraavaksi