Uutiset

Kuljetuskalusto

Arto Kämppi SKAL:n järjestöjohtajaksi

Arto Kämppi

Arto Kämppi, 59, aloittaa Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n järjestöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä 2.1.2023.

Arto Kämppi siirtyy SKAL:iin Suomen Yrittäjät ry:stä, jossa hän toimii Uudenmaan omistajanvaihdoshankkeen projektipäällikkönä. Aiemmin hän on toiminut useissa markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun johtotehtävissä finanssi- ja markkinointialalla, muun muassa Fennian ja Pohjolan markkinointijohtajana. 

Kämpin vastuulle SKAL:ssa tulevat jäsenhankinta ja jäsenyysprosessit, järjestön tapahtumat sekä jäsenetujen kehittäminen. Yhteistyö alue- ja paikallisyhdistysten kanssa ja SKAL Nuorten verkoston toiminnan kehittäminen tulevat olemaan myös hänen keskeisiä kehittämisalueitaan. Tehtäväkentästä aiemmin vastannut henkilö jäi pois SKAL:n palveluksesta syyskuussa. 

”Kuljetus ja logistiikka-alaan kohdistuu monia haasteita ja muutospaineita, jotka haastavat myös SKAL:a järjestönä kehittämään toimintaansa. Olen hyvin innostunut tuomaan oman kokemukseni ja osaamiseni tähän tiimiin”, kertoo Kämppi.

 Kämppi raportoi toimitusjohtaja Anssi Kujalalle.

 ”Artolla on monipuolista kokemusta yritys- ja järjestötoiminnasta. Myös omistajanvaihdokset ovat ajankohtaisia monelle SKAL:n jäsenelle ja Arto tuo johtoryhmätyöskentelyyn mukanaan ajatuksia myös niiden tukemiseksi. Toivotamme Arton tervetulleeksi tiimiimme.”Lue seuraavaksi