Uutiset

Kuljetuskalusto

Ahola palaa takaisin perheyhtiöksi

Oyj Ahola Transport Abp:n pääomistaja Oy Ahola Group Ab on ilmoittanut, että sen omistus Ahola Transportissa tulee ylittämään 90 prosentin rajan ja että se tulee käynnistämään kaikkien jäljellä olevien Ahola Groupin ulkopuolisten osakkeiden lunastusmenettelyn. Lunastusmenettelyn päätyttyä Ahola Transport tulee hakemaan Nasdaq Helsinki Oy:ltä osakkeidensa kaupankäynnin lopettamista First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

Toimiminen First North -listattuna yhtiönä ei ole ollut Ahola Transportin osakkeen kaupankäynnin kannalta optimaalista, koska kaupankäynnin kohteena on ollut vain runsaat 10 prosenttia yhtiön osakekannasta.

”Ahola Group on päättänyt jatkaa lunastusmenettelyn jälkeen Ahola Transportin toimintaa puhtaasti perheyhtiönä. Ratkaisu tehostaa toimintaamme yhä nopeammin muuttuvassa toimintaympäristössä. Pörssistä poistuminen vähentää hallinnollista työtä, mikä vapauttaa toimivan johdon aikaa liiketoiminnan kehittämiseen ja erilaiset yritysjärjestelyt helpottuvat. Markkinoiden kehitykseen vastaaminen edellyttää Ahola Transportilta tulevaisuudessa entistä enemmän ketteryyttä ja sopeutumiskykyä. Uskomme, että perheyhtiönä Ahola Transport pystyy nykyistä joustavammin ja nopeammin reagoimaan toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin sekä hyödyntämään yhtiölle avautuvia mahdollisuuksia”, Ahola Groupin hallituksen puheenjohtaja Hans Ahola kertoo.

Ahola Transport -konserni jatkaa liiketoimintaansa normaalisti eikä järjestelyllä ole vaikutusta Ahola Transportin asiakkaille tai muille yhteistyökumppaneille.

Lue seuraavaksi