Uutiset

Kuljetuskalusto

Ahola Transportille tunnustusta parhaana logistiikan toimittajana

14. toukokuuta 2020 pidetyssä AGCO:n virtuaalisessa toimittajatapahtumassa Oyj Ahola Transport Abp palkittiin parhaana vuoden 2019 logistiikan tarjoajana. AGCO Corporation on amerikkalainen maailmanlaajuinen maatalouskoneiden valmistaja. Yritys valmistaa muun muassa Massey Ferguson-, Valtra– sekä Fendt-merkkisiä traktoreita ja maatalouskoneita.

Kokkolaislähtöisellä perheyrityksellä Ahola Transportilla on pitkäaikainen kumppanuus AGCO:n kanssa. Ahola hoitaa tänä päivänä AGCO:n logistiikkaa Suomen yksikköihin yli yhdeksästä maasta sekä yli sadalla eri linjalla.

Logistiikkapalkinnon tärkeimmät perusteet oli Ahola Transportin korkea toimitustarkkuus, joka oli keskimäärin 99 prosenttia. AGCO kiitti myös Aholan kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tarpeisiin ja hyvää kommunikointia. 

”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että panostuksemme laatuun ja asiakaspalvelumme tuottavat näkyviä tuloksia. Haluan kiittää omistautunutta henkilöstöämme hienosta työstä sekä AGCO:a hyvästä yhteistyöstä. Tämä motivoi meitä entistä enemmän jatkamaan liiketoimintamme ja palveluidemme kehittämistä, jotta voimme palvella AGCO:a ja muita asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla myöskin tulevaisuudessa”, kommentoi Ahola Transportin konsernijohtaja Hans Ahola.Lue myös: Letka-ajaminen luo uusia mahdollisuuksia myös Suomessa


Lue seuraavaksi