Uutiset

Kuljetuskalusto

A. Weckman uuden omistajan ohjaksissa

Weckman-puutavaraperävaunuistaan parhaiten tunnettu A. Weckman Oy ja Telivaunu Weckman Oy siirtyivät uudelle omistajalle viime vuodenvaihteessa. Veli-Matti Weckman myi yrityksensä pitkäaikaiselle työntekijälleen Matti Heimanille. Samassa pihassa toimii edelleen H. Weckman Hannu Weckmanin johdossa ja tekee entiseen malliin varusteluja A. Weckmanille.

Matti Heiman tuli vuonna 1995 kesätöihin Telivaunu Weckmanille. ”En ole sieltä pois päässyt sen jälkeen, mitä armeija oli välissä. Hyvä työnantaja Weckman on ollut, olen kai kasvanut osaksi tuota yritystä. Veli-Matin (Weckman) ajatuksesta tämä omistajanvaihdos lähti”, sanoo Heiman.

A. Weckmanin tuotteita Heiman kuvaa yksinkertaistettuna kestäviksi ja helppohuoltoisiksi. ”Olemme käyttäneet jo pitkään suurlujuusteräksiä, joilla saadaan suuri kestävyys suhteessa painoon. Meidän perävaunuihimme on ollut helppo toteuttaa esimerkiksi akselilisäyksiä, sillä runko sen kyllä kestää. Asiakaspalaute ja toiveet menevät meillä nopeasti eteenpäin ja asiat sujuvat vauhdilla.”

”Omistajanvaihdoksesta huolimatta yhteistyö pihapiirissä sujuu saumattomasti entiseen malliin ja myös Veli-Matti jatkaa työskentelyä yrityksessä. Henkilökunta siirtyi kaikkiaan vanhoina työntekijöinä, joten ammattitaitokin on säilynyt entisellään. Omistajanvaihdos on tehnyt selvästi positiivisen vireen toimintaamme”, iloitsee Heiman.

”Olemme saanneet todella hienon joukon asiakkaita. Olen hyvin otettu, että asiakaskuntamme, niin vanha kuin uusi, on ottanut omistajavaihdoksen näin hyvin vastaan ja yhteistyö jatkuu luottamuksella tuttuun kaavaan.”

Toiminta tullaan jatkossa näkemään pelkästään A. Weckman Oy:n nimissä. JK

Lue seuraavaksi