Uutiset

Autot

Ylellinen DS 7 CROSSBACK on nyt ennakkotilattavana

– myös tehokkaana neliveto lataushybridinä

DS 7 CROSSBACK SUV:n myynti Suomessa alkoi vuoden 2018 lopulla. Tammikuun toisena viikonloppuna avautuvat DS:n oman myymälän, ekslusiivisen DS Store Helsingin ovet Vantaan Petikossa, jonka jälkeen automaailmaan tauon jälkeen palannut ranskalainen ylellisyys on kaikkien saatavilla.

Markkinoille DS 7 CROSSBACK tuli ensin tehokkailla ja vähäpäästöisillä bensiini- ja dieselmoottorivaihoehdoilla, mutta myymälän avautumisen kunniaksi Suomi aloittaa ensimmäisenä Euroopassa DS 7 CROSSBACK SUV E-TENSE 4×4 nelivetoisen lataushybridin ennakkomyynnin jo nyt. DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 lataushybridi -mallisto vastaa lähes täysin muuta DS 7 CROSSBACK -mallistoa, mutta tuo asiakkaalle nelivetoisen lataushybridin perinteisten voimalinjojen rinnalle.

Lataushybridi kantaa samoja hienostuneita arvoja ja ominaisuuksia, kuin perinteisten voimalinjan DS 7 CROSSBACK. Sitä määrittävät sen karismaattinen ja arvokas muotoilu, auton ilmentämä ranskalainen luksustuotteiden valmistamisen taito, sekä edistykselliset tekniset varusteet, joihin kuuluvat muun muassa infrapunakameralla toimiva DS Night Vision -pimeänäkö, DS Park Pilot -pysäköintiavustin, tien pintaa auton edestä skannaava ja tienpinnan muutoksien mukaan joustituksen pehmeyttä aktiivisesti mukauttava DS Active Scan –jousitus. Jo aiemmin hiljainen sisätila muuttuu entistä äänettömämmäksi ja miellyttävämmäksi lataushybridin ansiosta. Korkea 190 mm maavara tekee autosta käytännöllisen eri tarpeisiin.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 tarjoaa kuljettajalle enemmän ajonautintoa 300 hv tehon ja 450 Nm väännön ansiosta ja kuljettajalle jää yhä edelleen vaihtoehdoksi valita itselle mieluisin ajotapa esimerkiksi urheilullisen, auton suorituskyvyn maksimoivan tai vähäpäästöisen ja erittäin mukavan bensiini- sekä sähkömottorin yhdistelmää hyödyntävän Hybrid –ajotavan välillä.

DS 7 CROSSBACKISSA on kaksi 80 kW sähkömoottoria, jotka ovat sijoitettu auton etu- ja taka-akselille siten, että ne eivät tee kompromissia auton sisustaan tai tavaratiloihin. Puhtaasti sähkömoottorilla ajettaessa autolla voidaan ajaa täysin päästöttömästi. Sähkö- ja bensiinimoottorin yhdistelmää käytettäessä ovat päästöt 49 g/km (WLTP). 

Sähköllä ajettaessa toimintasäde on WLTP-mittaustavalla mitattuna 50 km (60 km NEDC). Wallboxilla (32A) ladattaessa latausaika on 1h 45 min. Pikalatauksella akun saa ladattua 80 % täyteen 30 minuutissa.

Lue seuraavaksi