Uutiset

Autot

WABCO – Tire Premium Seal

Renkaaseen tulleet halkaisijaltaan korkeintaan 10 mm:n reiät voidaan paikata Tire Premium Sealilla luotettavasti ja turvallisesti jo tien päällä. Nopean korjauksen ansiosta liikenneväylällä viipymisaika lyhenee, mikä vähentää onnettomuusriskiä ja lisää turvallisuutta.

Rengas täytetään WABCO Tire Premium Sealilla venttiilin varren kautta, jolloin paikkausainesäiliön ja renkaan välille muodostuu ilmatiivis yhteys. Pakkauksessa oleva venttiilin irrotustyökalu on erityisesti suunniteltu nopeaa ja helppoa venttiilin irrotusta varten. Aine ei sisällä lateksia, vaan siinä käytetään mikrokuitupartikkeleita, joilla on erinomaiset paikkausominaisuudet. Renkaiden rakenne ei tällä korjaustavalla muutu.

Renkaalla voidaan korjauksen jälkeen ajaa jopa 1 000 km tai kaksi viikkoa, kuitenkin korkeintaan 80 kilometrin tuntinopeudella. Rikkoutuneen tilalle ei tarvitse ostaa uutta rengasta, vaan vanha voidaan korjata, mikä jatkaa renkaan käyttöikää ja säästää rahaa. Kun on aika paikata rengas pysyvästi, Tire Premium Seal voidaan pyyhkäistä pois pyyhkeellä ja jäänteet pestä saippuavedellä. Paikkausaineen hävittäminen on turvallista ja riskitöntä ympäristölle.

Monet suuret autonvalmistajat, mm. MAN, ovat testanneet ja hyväksyneet Tire Premium Sealin ja käyttävät sitä lisävarusteena ensiasennuksessa. Aineella on myös TÜV:n ja DEKRAn hyväksyntä.

Lue seuraavaksi