Uutiset

Autot

VW Crafter Dexter saksilavanostimella ja Lightliner-lavalla

Tampereen Vera Oy on hankkinut liikenne- ja ulkovalaistuksien rakentamis- ja kunnossapitotiimille uuden Volkswagen Crafter TDI Bluemotion kevytkuorma-auton, joka on varustettu Dexter-saksilavanostimella sekä Lightliner-alumiinilavalla.

Tampereen Vera Oy on sähkö- ja ulkovalaistusverkkojen rakentamiseen ja kunnossapitoon sekä energian kulutukseen liittyviin kunnossapito- ja mittauspalveluihin erikoistunut itsenäinen yhtiö. Veran haalareissa työskentelee noin sata sähköalan ammattilaista, joilla on niin sanotusti akut ladattuina ja virtaa kintaissa.

Asentaja Teppo Ahonen esitteli miehistöohjaamon takaosassa olevia System Edströmin huoltoautokalusteita, joissa tarvikkeet, varaosat ja työkalut kulkevat mukana hyvässä järjestyksessä.

Lavalle nousua helpottamassa Lightliner-lavassa on ulosvedettävä ja taittuva tikasosa. Kuvassa näkyvät myös molemmin puolin autoa olevat hydrauliset tukijalat, jotka tukevoittavat saksilavan.

Saksilavanostimen koria saadaan mekaanisesti jatkettua molemmin puolin autoa noin 50 cm, mikä helpottaa useissa tapauksissa työskentelyä.

Pajakulma Oy:n koritehtaan valmistama Lightliner-alumiinilava on kevyt ja kestävä sekä hyvännäköinen kokonaisuus.

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi