Uutiset

Autot

Volkswagen Hyötyautot aloittaa Caddy California -retkeilyauton maahantuonnin

Volkswagen Hyötyautot esitteli viime vuoden syyskuussa uuden Caddy Californian. Se on uudelleensuunniteltu, uudelleenmuotoiltu ja uudelleenkehitetty. Nyt Caddy California -retkeilyauto saapuu myös Suomeen, kun Caddyn retkeilyautojen maahantuonti on virallisesti alkanut. Caddy California -retkeilyauto perustuu Caddyn henkilöautoversioon, johon on lisävarusteisena tilattavissa retkeilyvarustepaketti. Caddy California -retkeilyvarustepaketti on saatavilla sekä normaaliakseliväliseen malliin että Maxi-malliin. Caddy California -retkeilyauton hinnat alkaen 37 376,83 euroa (Caddy California 1,5 TSI 84 kW, manuaalivaihteisto).

Caddy California perustuu uuteen viidennen sukupolven Caddyyn ja käyttää hyödykseen MQB-alustaratkaisun tarjoamat ominaisuudet: innovaatiot ja tilankäytön. Normaaliakselivälisen Caddy California -retkeilyauton pituus on 4 501 mm ja Maxi-malliversiona 4 853 mm. Caddy California -retkeilyvarustepaketti on saatavilla kolmeen eri moottoriversioon: 1,5 TSI 84 kW (manuaali- tai DSG-automaattivaihteisto), 2,0 TDI 75 kW (manuaalivaihteisto) ja 2,0 TDI 90 kW (manuaali- tai DSG-automaattivaihteisto). Caddy California -retkeilyauto on aina viisipaikkainen.

Volkswagen Caddy California -retkeilyvarustepakettiin kuuluvat mm. tavaratilan puolelle taitettava alumiinirunkoinen ja lautasjousilla varustettu sänky (190 mm x 1070 mm), pimennysverhot, led-valaistus, tuuletusritilät ja kaksi taittuvaa retkituolia ja -pöytä. Varustuksiin kuuluvat myös auton takaosasta esiin vedettävä minikeittiö, joka on jaettu kahteen osaan sisältäen kaasupolttimen ja laatikostoja säilytystä varten. Minikeittiö varastoidaan sängyn alapuolella ja esiin vedettynä auton takaluukku tarjoaa suojaa esimerkiksi sateelta. Lisäksi retkeilyvarustepaketti sisältää vetolaatikot etuistuinten alla, taittopöydät etuistuinten selkänojissa ja molempien etuistuinten korkeudensäädön ja ristiseläntuen säädön sekä mustat kattokaiteet. Myöhemmin saataville tulee myös autoon kiinnitettävä tai itsenäisesti pystytettävä teltta.

Volkswagen Caddy -retkeilyauton vakiovarusteita ovat mm. Radio ”Composition Color” 8,25” -kosketusnäytöllä ja We Connect -valmiudella, nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä ja pysäköintitutkat edessä ja takana sekä polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastinkellolla ja kaukosäätimellä sekä vakionopeudensäädin. Lisäksi vakiovarusteita ovat esimerkiksi monitörmäysjarrutus ja hätäjarrutustoiminto sekä monitoimikamera avustavia järjestelmiä varten.

Lisävarusteina saatavilla ovat mm. täysin digitaalinen ohjaamo Digital Cockpit, langaton App Connect -älypuhelinliitäntä, uusi iso panoraama-kattoluukku, jonka lasipinta-ala on 1,4 m2, uudet led-ajo- ja takavalot ja adaptiivinen vakionopeudensäädin ja avaimeton lukitus Keyless Access sekä joko kiinteä tai irrotettava vetokoukku.

Caddy California -retkeilyautoon on saatavilla jopa 19 erilaista kuljettajaa avustavaa järjestelmää. Saatavilla on mm. uusi osittain automatisoitua ajamista varten oleva järjestelmä Travel Assist, joka on ensimmäistä kertaa käytössä Volkswagen Hyötyautojen mallissa sekä ensimmäistä kertaa Caddyyn ja myös A-segmentin pakettiautoon saatavilla oleva perävaunun peruutusavustin Trailer Assist. Myös liikennemerkkientunnistus, kaistanvaihtoapu, pysäköintiavustin ja peruutuskamera ovat saatavilla.

Ensimmäiset Caddy California -retkeilyautot saapuvat Suomeen alkukesästä 2021.

Volkswagen Caddy California -retkeilyauton hinnasto ja lisävarustehinnasto:
http://bit.ly/VolkswagenCaddyCaliforniaHinnastojaLisävarustehinnasto

Lue myös: Volkswagen Caddy -mallisto laajenee

Lue seuraavaksi