Uutiset

Autot

Volkswagen Caddy -mallisto laajenee

  • Volkswagen Caddy Cargo Maxi -umpipakettiautojen myynti on alkanut
  • Viidennen sukupolven Caddy Cargo Maxi tekee vaikutuksen sisätilojen uusilla hightech-ratkaisuillaan ja selkeästi suuremmilla tiloillaan
  • Caddy Cargo Maxi Pro -kampanjamallin hinnat alkaen 28 901,89 euroa (Caddy Cargo Maxi Pro 2,0 TDI 75 kW, manuaalivaihteisto)

Volkswagen Caddy mallisto on laajentunut Suomessa edelleen, kun myös Caddy Cargo Maxi -umpipakettiautojen myynti on alkanut. Caddy Cargo Maxi tarjoaa tavaratilaa 3,7 kuutiometriä. Uuden MQB-alustarakenteen ansiosta myös liukuovien leveyttä on pystytty kasvattamaan. Caddy Cargo Maxi tarjoaa 140 millimetriä leveämmän liukuoven lisäksi tilaa esimerkiksi kahdelle euromalliselle kuormalavalle. Uudessa Caddy Cargossa on myös ikkunalliset takapariovet, erillinen tavaratilalukitus sekä takaluukun ja liukuovien sähköinen lukkosylinteri. Tavaratilan pituus takaseinään mitattuna on nyt 2 150 millimetriä.

Caddy Cargo Maxi on saatavilla kolmella eri moottoriversiolla: 1,5 TSI 84 kW (114 hv) manuaali- tai DSG-automaattivaihteistolla, 2,0 TDI 75 kW (102 hv) manuaalivaihteistolla ja 2,0 TDI 90 kW (122 hv) manuaali- tai DSG-automaattivaihteistolla. Caddy Cargo Maxi -mallistossa on myös 2,0 TDI 90 kW:n versio 4Motion-nelivedolla ja manuaalivaihteistolla varustettuna.

Uuteen Caddy Cargo Maxiin on saatavana uudet ja erityisen ergonomiset AGR Ergo-istuimet. Ne on kehitetty paljon ja pitkiä matkoja ajaville. AGR-istuimia voidaan säätää usealla tavalla. Pituus- ja korkeussäädön lisäksi voi tehdä yksilöllisiä säätöjä kallistukselle ja reisituen pituudelle: Istuimissa on myös neljään suuntaan sähköisesti säädettävä ristiseläntuki. Caddy Cargoon on saatavilla myös pöytätoiminnolla varustettu käännettävä etumatkustajan istuin, 230 voltin pistorasia ja kuljettajan ja etumatkustajan kyynärtuet sekä led-tavaratilavalaistus.

Volkswagen Caddy Cargo Maxista on nyt myynnissä myös erityinen kampanjamalli. Caddy Cargo Maxi Pro -mallin hinnat alkaen 28 901,89 euroa. Kampanjamalli on aina varustettu 75 kW:n (102 hv) 2,0 TDI -dieselmoottorilla ja manuaalivaihteistolla. Volkswagen Caddy Cargo Maxi Pro -kampanjamallissa on normaalien vakiovarusteinen lisäksi vetokoukkuvalmius ja pysäköintitutka takana.

Ensimmäiset Caddy Cargo Maxi -umpipakettiautot saapuvat Suomeen loppukeväällä 2021.

Katso tästä: Volkswagen Caddy Cargo Maxi- ja Pro-kampanjamallin hinnasto ja lisävarustehinnasto.

Lue seuraavaksi