Uutiset

Autot

Vito kiilasi takaisin pakettiautokaupan kolmossijalle


Mercedes-Benz jatkaa pakettiautokaupan 3. sijalla yhteensä 1434 uudella Vitolla ja Sprinterillä ja 11,8 prosentin markkinaosuudella. Marraskuussa pakettiautoja ensirekisteröitiin 151 kappaletta, ja kuukauden markkinaosuus nousi 12,8 prosenttiin. Vitoja ensirekisteröitiin marraskuussa peräti 112 ja tammi-marraskuussa 935, mikä toi 7,7 prosentin markkinaosuuden ja jälleen maan 3. suosituimman pakettiautomallin aseman. Sprinter on sijalla 9 kaikkiaan 396 autolla. Sprinterin kysyntä on 10,6 prosentin kasvuvauhdissa.

Mercedes-Benzin raskaat kuorma-autot yli 32%:n kasvussa

Marraskuun aikana ensirekisteröitiin 76 uutta Mercedes-kuorma-autoa. Mercedes-Benzin osuus on nyt 22,5 % yhteensä 694 ensirekisteröidyllä kuorma-autolla. Viime vuoden vastaavasta ajasta ollaan edellä jo 29,7 %, joten kasvu on selvästi nopein kuorma-autojen kolmen kärkimerkin joukossa. Raskaiden kuorma-autojen luokassa vauhti on ollut vielä hurjempaa 32,6 % kasvulla. Tässä kuorma-autojen todellisessa raskassarjassa on tänä vuonna myyty 386 autoa.

Kuukauden luku: 99

Suomen 99. itsenäisyyspäivän kunniaksi Vantaalla sijaitsevan Veho Mercedes-Benz Airportin katolle sijoitettu halkaisijaltaan nelimetrinen Mercedes-Benzin tähti puettiin sinivalkoiseksi. Sinivalkoisuus viittaa vahvasti myös tulevaan vuoteen, jolloin laajentuva Mercedes-Benzin tuotanto luo maahamme 1000 työpaikkaa lisää jo yksinomaan Uudenkaupungin autotehtaalle.

Linkki videoon: https://www.facebook.com/mercedesbenzsuomi/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

Lue seuraavaksi